NHL-vihjeet 5.2.

Edellisen vihjatun kierroksen saldo Penguinsista osuma ja totaleista push. Valitettavasti mitään muuta tietoa ei ole, kun ottelut jäi näkemättä ja edes Don’t Tell Me The Score ei käynyt yhteistyöhön. Melkoista tulitusta näkyy olleen Pittsburghissa ja Crosby laittanut yhden hattutempun lisää tilastoihinsa. Vaikea vetää mitään johtopäätöksiä enempää ja ehkä parempi unohtaa koko ottelu.

Varastetaan sen verran ylihuomiselle, että mikäli saa Marathonbetille peliä, niin Bruinsin 1,75 moneyline-kerroin on pelattava. Otetaan se kuitenkin vasta huomenna vihjeisiin ja seurantaan, mikäli kerroin kestää ja mieluiten samansuuntaista saisi myös asiallisemmilta bookkereilta.

Tulevalle yölle ei kuitenkaan mitään, mutta esimerkiksi Sabresin peliä voi seurata Bruins-pelin kannalta. 4.2. iltapäivällä uudella yrityksellä tähän samaan viestiin, kyllä sieltä pelattavaa löytyy.

4.2. Sabres hoiti hienot vieraspisteet Montrealista, mutta Bruinsin kerroin on romahtanut nyt niin, että ei enää vihjata sitä. Eilinen 1,75 kuitenkin hyvä veto, kävi miten kävi.

Pelataan Panthersia. Vähitellen mennyt jakeluun, että siellä pelataan oikeasti hyvää jääkiekkoa, eikä kyse ole mistään suonenvedosta. Red Wingsilta huono esitys viime yön pelissä ja Kronwall on niitä pelaajia, jonka poissaolo kannattaa huomioida. Howardin peluutus olisi pienen pieni etu vedon kannalta.

Panthers – Red Wings | Panthers ml | 1,82 Marathonbet, 1,76 Betsafe, Pinnacle (ei avannut vielä)

Lisätty: Pinnaclen kerroin ei riitä peleihin.

NHL:n trade deadline on tämän kuun lopulla, mutta jo tammikuussa nähtiin muutama mielenkiintoinen siirto. NHL:n sivuilta on kätevä seurata tapahtumia, vaikka vielä vähän hiljaisempaa onkin siirtohuhuja lukuun ottamatta.