NHL-vihjeet 30.12.

NHL-vihjeet perjantaille

Joulut on nyt lusittu ja välipäivinä on hyvä katsella NHL:n suuntaan. Viimeksi pelaamamme kohde piti käydä oikein tarkistamassa ja sieltähän napsahti enemmän kuin ikävästi huti. Näitä niukkoja tappioita nyt riittänyt pikku hiljaa aivan tarpeeksi, joten toivotaan välillä käyvän myös toisinpäin.

Osuman metsästykseen lähdetään pelaamalla Montreal Canadiensia Florida Panthersia vastaan. Tällä hetkellä kertoimet eivät ole reagoineet Aleksander Barkovin todennäköiseen poissaoloon. Ei meillä ole tietenkään sen kummallisempaa tietoa, mutta veto on myös Canadiensin loukkaantumistilanteen huomioon ottaen erinomainen, mikäli Barkoville tulee huilia. Pelattava myös ilman sitäkin ikävää uutista.

Kuten Vincent Trochek totesi, niin Panthers ilman Barkovia on kuin Penguins ilman Crosbya.

Kumpikaan näistä joukkueista ei ole vakuuttanut viime aikoina, mutta me näemme Canadiensin pykälän verran vahvempana joukkueena.

Ottelu on molemmille toinen heti perään. Me emme paljoa laske sen varaan vaikka toinen olisi saanut levätäkin aiemmin. Sillä ei ole niin suurta merkitystä. Maalivahtien osalta tämä on kakkosvahtien taisto James Reimer vs. Al Montoya.

Panthers – Canadiens | Canadiens ml | 2,010 Pinnacle

Peliä myös esimerkiksi Bet365:n 1,95 kertoimella.

Rizk

  • Suomeksi
  • Luotettava taustayhtiö
  • Tulossa myös vedonlyönti 2017

Tagged with: