NHL-vihjeet 28.03.

Tiistain NHL-vihjeet | Veikkausforum.com

Oikein hyvää maaliskuun viimeistä viikkoa. Viikonloppuna ei tullut pelailtua, mutta sitä ennen viikko päätettiin pelaamalla Hurricanesia tasoituksella ja sieltä osuma kotiin. Hurricanes jatkoi voittojen tiellä myös viikonloppuna, mutta ei se tuosta enää pudotuspeleihin nouse, mutta kuten aiemmin todettua, niin heidän aikansa koittaa vielä takuu varmasti.

Tulevalle yölle sotkeudutaan Panthersiin, vaikka siellä muutama nimekäs kaveri puuttuukin, mutta iso on myös Rasmus Ristolaisen vaikutus pelikieltoineen. Panthersilta siis sivussa niin Jaromir Jagr, Aaron Ekblad kuin Roberto Luongokin. Kaksi jälkimmäistä ovat olleet selkeitä alisuorittajia kauden mittaan ja James Reimer on ollut selvästi vahvin Panthers-vahti. Jagrin panos tiedetään, mutta Blackhawks-ottelu osoitti, että jonkinlaista leveyttäkin löytyy tehojen suhteen, vaikka toki vierailijat tuossa ottelussa luvattoman surkeita olivatkin.

Tämä ottelu on käytännössä panokseton molemmille. Sabres ei pudotuspeleihin enää voi yltää ja Panthersinkin kohdalla se on lähes täysin varma juttu, että kesälomat ovat hyvin pian edessä, mikäli muutamaa prosentin kymmenystä ei näe realistisena saumana.

Panthers on vahvempi joukkue nykyisilläkin kokoonpanotiedoilla, joten heitä peleihin.

Sabres – Panthers | Panthers ml | 1,840 Pinnacle, 1,86 Unibet, 1,85 NordicBet

Tagged with: