NHL-vihjeet 27.2. illalle

Sitten vihjettä lauantai-illalle, kuten oli viimeksi puhetta. Edellinen pelattu kohde oli Wildin vierasvoitto Flyersilta ja turpaan tuli, että mätkähti luvuin 3-2. Wild hävisi viime yönä myös Capitalsille, joka on kieltämättä yksi NHL:n vahvimmisista joukkueista, mutta näinköhän se Wildin parhain vire taittui, jota ei sitten lopulta pitkään kestänytkään.

Illan kohteeksi valikoitui Panthers. Blue Jackets pelaa tällä hetkellä itse asiassa oikein hyvää jääkiekkoa ja tuo nousu on ollut suhteellisen uskomaton yhden NHL-historian huonoimman alkukauden jälkeen. Panthers on kuitenkin nyt juuri niin hyvä joukkue, että sitä kelpaa pelata näillä kertoimilla ja Barkovin paluu teki varmasti pelillisten asioiden lisäksi, myös henkisesti hyvää.

Kertoimia katsellessa myös overit voisi olla pelattavia, mutta se olisi liian perinteinen valinta hyvään aikaan tulevaan otteluun, joten jätetään se välistä.

Blue Jackets – Panthers | Panthers moneyline | 1,99 Marathonbet, 1,86 Unibet, 2,000 Pinnacle

Ottelu alkaa 22.00 Suomen aikaa ja sitä voi seurata, kuten Viaplayn muutakin laajaa tarjontaa ilmaiseksi maanantaiaamuun saakka. Ja tämä siis koskee kaikkia. Viikonlopun ohjelmistoon kuuluu lisäksi muun muassa Suomen Makwan Amirkhanin UFC-ottelu, useita NHL-otteluita, sekä huippujalkapalloa Espanjasta, Italiasta ja Brittein saarilta.