NHL-vihjeet 27.12.

Hyvää tapaninpäivää. Täältä tullaan elämä ja NHL taas pyhien jälkeen.

Ensimmäiseen kohteeseen Devilsin mukaan. Mielestäni kaksi positiivisesti yllättänyttä joukkuetta, vaikka suoraan sarjataulukkoa lukemalla ei välttämättä raleighlaisia voi hirveästi kehuakaan, itse en odottanut edes näin hyviä otteita. Devilsilta kieltämättä hieno voitto Red Wingsista edellisessä ottelussa, mutta siinä sattui niin musta hetki Howardille ja koko joukkueelle, kuin vain voi sattua. Voitto, mikä voitto, mutta Hurricanes on kaadettavissa hyvällä 60:n minuutin pelilläkin, eikä kahden minuutin suonenvedolla.

Toisessa kohteessa kertoimet riittävät suosikin matkaan. Joku varmasti kiinnittää huomiota Coyotesin maalivahtitilanteeseen Mike Smithin ollessa sivussa, mutta ei kannata vielä onnesta hyppiä. Dominguelta todella hienoja otteita aiemmissa otteluissa ja arvaukseni on, että Lindbäckilla ei ole erityisen mukavat oltavat ja kovinkaan luottavainen tunnelma Coyotes-uran suhteen.

Kings on ollut hieman kohmeessa, mutta tauko se on pienikin tauko ja luottoa löytyy heihin.

Hurricanes – Devils | Devils + 0 | 2,10 Marathonbet, 2,070 Pinnacle

Coyotes – Kings | Kings ML | 1,61 Marathonbet, 1,625 Pinnacle

Hieno urheilupäivä tiedossa, mutta muistakaa seurata erityisesti nuorten MM-kisoja, jotka tulevat siis Ylen kanavilta. Välillä ehkä päätöntä menoa, mutta kuitenkin vuoden kohokohtia kiekkorintamalla.