NHL-vihjeet 27.05.

Se olisi sitten se aika keväästä tai alkukesästä, kun Stanley Cupin finaalit kolkuttelee ovella. Sharks sinne raivasi jo lännestä tiensä ja se olikin seurahistorian ensimmäinen kerta. Joukkueessa on rutkasti hienoja pelaajia. Joet Pavelski ja Thornton. Teemu Selänteen vanha joukkue- ja ketjukaveri Pat Marleau ja paljon muitakin tietysti Joonas Donskoi siihen kuuluen.

Konferenssifinaalitappion kokeneen Bluesin miehistöstä ei aivan saman tason kavereita tällaisella “legenda-asteella” löydy, mutta hienoa että sielläkin taisteltiin tällä kertaa ensimmäistä kierrosta pidemmälle mukaan lukien parit game seven voitot!

Idästä Lightning on alkukauden vaikeuksien, loukkaantumishuolien ja kaiken jälkeen raivannut tiensä viime vuoden tapaan loppumetreille saakka ja ehkä se kannu nousee 12 vuoden jälkeen vai riittääkö potku finaaleihin? Penguinsin osalta tämä on kyllä pienoinen yllätys, tai ainakin jos mietitään kauden ensimmäistä puolikasta, mutta uusi valmentaja on saanut homman toimimaan ja tähdet ovat parantaneet peliään. Sidney Crosbyllakin on ennätykset kiikarissa, mikäli hän pystyisi voittamaalin värkkäämään ensi yönä.

Ratkaiseva seitsemäs ottelu pelataan Pittsburghissa ja tämän keväisen sarjan perinteitä kunnioittaen tähän tekisi overia mieli hakea, mutta nyt kävi niin että kertoimet eivät riitä. Usein nämä ratkaisevat repeävät jommalle kummalle selvin lukemin ja vielä, kun olisi molemmissa joukkueissa runsaasti tulivoimaakin, mutta tällä kertaa olisi pitänyt olla aiemmin hereillä tämän suhteen.

Ei jätetä varsinaista vihjettä, mutta Lightningin kautta tasoituksella voisi olla ehkä vedon paikka. Jo avauskertoimetkin olivat ehkä yllättävän suuret vierailijoille ja ovat vielä nousseet niistäkin. Mitään järisyttävää syytähän tälle ei ole, mutta muut vedonlyöjät näkevät asian sillä tavalla.

Alla ennakoidut kokoonpanot. Steven Stamkosin pelaaminen 50/50.

 

finaali ketjut

Kuva: dailyfaceoff.com

 

Tagged with: