NHL-vihjeet 26.2.

Sitten vihjettä torstain ja perjantain väliselle yölle. Viimeksi laitetuista varsinaisen peliajan voitoista Predators osui niukasti, mutta Islanders painoi Wildia rumasti turpaan.

Tästä huolimatta jatketaan Wildin pelaamista ja nyt Flyersin vieraana. Samoilla vanhoilla perusteluilla, sillä ei tuo yksi tappio muuta niin paljon sitä kuvaa, mitä joukkueesta on jäänyt Yeon potkujen jälkeen.

Molemmilla joukkueilla on vielä runsaasti panoksia runkosarjan loppuihin otteluihin, vaikka henkilökohtaisesti en uskokaan, että Flyers saisi ketään pudotettua edeltään. Toivotaankin, että Wild jatkaa siitä mihin edellinen vieraskiertue päättyi ja parin päivän takainen surkea esitys on saatu nollattua.

Loukkaantumisten osalta on tähän otteluun muutama mielenkiintoinen kysymysmerkki, sillä niin Parise kuin Giroux ovat kokeneet kovia. Jälkimmäinen lienee sivussa ja veto kestää Parisen poissaolon, mutta pomputellaan vielä niin, että jos Giroux pelaisi ja Parise ei, niin kannattaa jättää suosiolla veto laittamatta näillä kertoimilla.

Pinnacle pitääkin meitä jännityksessä – luultavasti äskeisestä johtuen, mutta lisätään se auetessa, mikäli hyvää kerrointa löytyy. 1,80 pintaan menevätkin kelpaavat kuitenkin hyvin. Pelataan veto tuttuun tyyliin dnb-muodossa.

Flyers – Wild | Wild +0 | 1,93 Marathonbet, 1,88 Unibet

Lauantaina lisää, joskin pitkästä aikaa päiväotteluihin, joten yö jäänee välistä.

Veikkaushuone

  • Hyvät kertoimet lätkään!
  • Suomeksi
  • Verovapaat voitot