NHL-vihjeet 26.01. (All Stars -tauko)

Torstain NHL-vihjeet

Hyvää keskiviikkoa.

Viimeksi otimme kaksi kohdetta, eli San Jose Sharksin, sekä Winnipeg Jetsin voittoja. Tuloksena ensimmäisestä osuma ja jälkimmäisestä huti. Sharks teki selvää jälkeä Avalanchesta, mutta Jets taipui niukasti Ducksille, vaikka maalipaikkoja oli vähintäänkin riitävästi. Siitä ruusuja Bernierille ja risuja Jetsin tehokkuudelle.

Ensi yönä ottelumäärältään vaisumpi kierros, mutta pelataanpa vuorostaan overia aamun otteluun Ducks – Oilers. Jälkimmäinenhän on meidän papereissa lähes automaattisesti “over-joukkueita”. Ducks ei tällä hetkellä niinkään varsinkaan kotipeliensä osalta, mutta me uskomme runsasmaaliseen otteluun kahden – vielä jopa ainakin jollain tasolla konferenssin kärkisijoista taistelevien joukkueiden kesken.

Oilers on pelannut tehokkaasti ja se on hanakka joukkue laukomaan. Myös ylivoima on ollut Ducksien tapaan hyvää. Oilersin voittoa emme pelaa, mutta heidän kannaltaan on ehdottomasti positiivista, että kaksikko Eberle ja Nugent-Hopkins ovat parantaneet otteitaan ja pisteet tekevät varmastikin hyvää nuorten miesten itseluottamukselle.

Loukkaantumisten suhteen ei vetoja huonontavia seikkoja. Vatasen pelaaminen tai pelaamattomuus on tällä hetkellä melkein yksi ja sama. Maalivahdit oletuksena Gibson – Talbot

Ducks – Oilers | Yli 5 maalia sis. JA-VL | 1,769 Pinnacle, 1,74 Bet365

 

Tagged with: