NHL-vihjeet 25.02.

Lauantain NHL-vihjeet

Hyvää perjantaita ja alkanutta viikonloppua. Pari päivää sitten niputimme edellisen kuukauden tilastot ja koko kauden samalla. Nyt palaamme vihjeisiin takaisin, vaikka pienempi kierros onkin edessä.

Näin lonkalta heitettynä tappiokierteessä oleviin joukkueihin ei ole tullut tällä kaudella hirveän usein koskettua, mutta Hurricanesin kohdalla teemme poikkeuksen. Raleighissa vastaan luistelee Ottawa Senators. Pudotuspelien suhteen Senators on se joukkue, jolla on reilusti paremmat mahdollisuudet edetä sinne, mutta tuskin Hurricaneskaan on vielä täysin lomatunnelmissa – ainakin toivomme niin.

Mielestämme Hurricanes ei ole pelannut niin huonosti, mitä pelkistä numeroista näkee. Kyseessä on vielä nuori ja suhteellisen kokematon joukkue, jolle sattuu pahempiakin notkahduksia kauden aikana. Senatorsilta puuttuu kokoonpanosta nyt niin paljon pisteitä ja Mark Stonen ollessa sivussa myös kahden suunnan taitoa, että tässä on annettava selkeä altavastaajan asema heille, vaikka hienosti Devilsin yli kampesivatkin pari päivää takaperin.

Hurricanes on ollut yritteliäs joukkue kotona pelatessaan, sen puolustus on toiminut kohtalaisesti ja alivoima on ollut jopa erinomaista. Toivotaan, että tällä kertaa se yritys toisi tulostakin.

Ron Hainseysta luopuminen on pienoinen menetys, mutta pääseepä jenkki näillä näkymin ensimmäistä kertaa pudotuspelienkin makuun.

Hurricanes – Senators | Hurricanes ml | 1,729 Pinnacle, 1,75 Veikkaus, 1,72 VonBets

VonBets

  • Pelattavaa löytyy
  • Hyviä vedonlyöntitarjouksia

21Bet

  • Hyvä vedonlyöntibonus
  • Pelattavaa löytyy

Tagged with: