NHL-vihjeet 24.11.

NHL vihjeet – Veikkausforum

Kuoppa on syvä kun tarpeeksi kauan kaivaa. Nyt on sellainen tilanne, kun Bruins otti kuokkaan Bluesilta. Uskaltaa sanoa, että hyvää lätkää Bruinsilta, mutta tarpeeksi usein ei Bluesin verkossa vaan helähtänyt ja Raskin takana soi hieman kyseenalaisestikin. No, kauden aikana käy näin ja molempiin suuntiin. Kokonaistulos on vielä hyvä.

Routakerros on murrettu jo äskeisen kuopan suhteen, joten toivottavasti vauhti ei kasva sulan maan kohdalla. Täyttöön lähdetään pelaamalla Vancouver Canucksia Arizona Coyotesia vastaan. Canucks on ollut hirvittävä floppi jo muutaman kauden ajan. NHL:n kärkiseurasta pohjalle ja tulevaisuuskaan ei ole kirkkaimmasta päästä. Puolustus on ollut huonoa, kun Edler on alisuorittanut ja loukkaantumisiakin on ollut. Chris Tanev on edelleen sivussa ja vaikka nimi ei ole suurimpien tähtipakkien joukossa, niin olisihan hän tärkeä lisä tuohon joukkueeseen.

Nyt Canucksin risukasaan on auringonsäteetkin osuneet ja se on tuonut pientä helpotusta. Desjardins saa näin pitää työpaikkansa ainakin tovin. Coyotes on myös konferenssin pohjilla, mutta paljoa parempaa siltä ei voi odottaakaan. Mitään niin ihmeellistä siinä porukassa ei ole, että sen pitäisi olla niin kova suosikki tähän otteluun mitä se nyt on. Ehkä Canucksin kaltaista seuraa rassaa enemmän vaikeudet, kun potentiaalia olisi parempaankin, mutta kausi on vielä kohtuullisen nuori. Vierasjoukkuetta lapulle.

Coyotes – Canucks | Canucks ml | 2,210 Pinnacle, 2,10 Bet365, 2,08 NordicBet

VF logo

Tagged with: