NHL-vihjeet 23.12.

NHL-vihjeet perjantaille | Veikkausforum

Viimeksi pelaamastamme kohteesta huti, jolloin tavoittelimme yli 5,5 maalia Maple Leafs – Ducks -otteluun. Viiteen maaliin jäätiin, joten sinänsä kirvelevä huti, mutta pelin nähneenä tuokin tuntui venymiseltä ensimmäisen erän 0-0 nyhjäyksen jälkeen.

Kaksi kierrosta NHL:ää jäljellä ennen kuin liiga asettuu joulutauolle. Näillä näkymin me pelaamme molemmille kierroksille. Ensi yöltä otetaan peleihin Philadelphia Flyers New Jersey Devilsiä vastaan. Flyers seilasi taannoin mielettömässä voittoputkessa. Noh, sille tuli stoppi, mutta Washington Capitalsin kaatamisen jälkeen on hyvä aloitella uutta.

Päinvastoin New Jersey Devilsin peräti seitsemän otteluinen tappioputki herättää ihmetystä ja sen myötä luottoa vierasjoukkueeseen. Juuri kun Devilsillä on miehet ehjänä, niin kuvittelisi menon olevan paljon parempaa ja tehokkaampaa, niin silloin maalinteko tökkii pahemman kerran. Lisäksi Corey Schneider ei ole esiintynyt enää yhtä vakuuttavasti kuin alkukauden aikana.

Flyersilla on toki joitan loukkaantumisia, mutta ei mitään erikoisempaa. On hyvin vaikea nähdä, että tähän lähdetään tasakertoimista, vaan Flyersin pitäisi olla selvästi suurempi suosikki.

Devils – Flyers | Flyers ml | 1,90 Veikkaus, 1,92 NordicBet

Tagged with: