NHL-vihjeet 23.11.

NHL vihjeet keskiviikolle

Yön kohteesta huti. Vetomme oli Wild ml ja lopputulos oli se, että kaksikko Jamie Benn – Tyler Serguin värkkäsivät jatkoaikaosuman Wildin verkkoon. Jotain positiivista jos lähdetään hakemaan, niin Julius Honka pelasi uransa ensimmäisen NHL-ottelun ja oikein hienosti pelasikin. Tämä selvisi juuri eilisen NHL-vihjeen julkaisun jälkeen, mutta oli lopulta vähän merkityksetön juttu, vaikka toki Klingberg on yksi NHL:n parhaista kahden suunnan puolustajista. Honka on hieman samanlainen, mutta pärjännee tulevaisuudessa NHL-tasolla paremmin myös omassa päässä.

Siinä menneeltä yöltä ja uutta matoa koukkuun, johon yritämme napata Bruinsin kotivoiton St. Louis Bluesia vastaan. Todella kova vastus, mutta todella kova on kotijoukkuekin. Stanley Cup -ainesta kumpikin ja hyvässä vireessä polkevat molemmat.

Bluesilla on maalintekoon kaikki ainekset, mutta ei se ole ollut sellaista tykitystä mitä saattaisi olettaa. Bruins on taas kohtalaisen vahva molempiin päihin, vaikka puolustus on välillä sekoillutkin. Sitä auttaa kuitenkin NHL:n yksi parhaista sentteritilanteista ja ylipäänsä hyvät kahden suunnan hyökkääjät. Tuukka Rask on ollut alkukauden ehdottomasti kovin maalivahti ja tähän vetoon lähdetään toki siitä, että Tuukka tämän pelaan. Mikäli näin ei ole, niin siinä vaiheessa ei enää kannata vetoja asettaa Bruinsin puolesta nykyisillä kertoimilla.

Sopii odottaa laadukasta lätkää, mutta TD Gardenista ei helpolla pisteitä haeta ja Bruinsilla on eväät vastata Bluesin peliin kaikilla osa-alueilla.

Bruins – Blues | Bruins ml | 1,763 Pinnacle, 1,72 Veikkaushuone, 1,72 Expekt

Betser

  • Vedonlyönti & nettikasino
  • Betser kotiutus on nopea

Tagged with: