NHL-vihjeet 23.1. (myös lauantai-illalle)

Oikein mukavasti osui yön molemmat NHL-kohteet. Jossakin vaiheessa on taas tilastoja revittävä, että nähdään mitä tullut huudeltua, mutta lonkalta heitetään, että ei ole tässä jaksossa tullut NHL-vetojen osalta juurikaan takkiin, mutta ei liiemmin voittoakaan. Viime aikoina mennyt kokonaisuudessaan kivasti, mutta täällä ainakin hyvässä muistissa joulun jälkeinen punaisen loiste merkatuissa kohteissa.

Buffalo ja Detroit jauhaneet tässä vähämaalisia otteluita ja välttämättä divisioonan sisäisestäkään ei odottaisi aivan hirveää tulitusta. Vierasjoukkue lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina ja omakin vaakakuppi kallistuu sinne suuntaan. Henkistä hyvinvointia lisää Mrazekin peluutus. Jos lähteet eivät valehtele, niin Detroitilla ehkä muutama poissaolo, jotka näkisi mielellään kentällä, mutta se on otettu tässä huomioon.

Penguinsin osalta toivotaan hieman terävämpää starttia kuin mitä nähtiin Pennsylvanian sisäisessä Flyersia vastaan. Ottelu kääntyi lopulta pelillisesti täysin kotijoukkueelle ja sen myötä voitoksi. Canucksin kokoonpano huutaisi yhtä Sedinia takaisin ja varsinkin täydessä kunnossa olevaa ruotsalaista – sellaiselta Henrik Sedin ei ole vaikuttanut tammikuussa.

Sabres – Red Wings | Red Wings ml | 1,88 Marathonbet, 1,746 Pinnacle

Penguins – Canucks | Penguins | 2,10 Marathonbet, Pinnacle

Valitettavasti tässä kerkesi kertoimet pudota Red Wingsin osalta Pinnaclen avausta odotellessa, mutta kyllä tuo menee vielä. Päivitetään jälkimmäiseen Pinnacle myöhemmin. Yli kahden kertoimet kuitenkin huoletta lapulle, ja jos mitään ihmeitä ei kuulu meren takaa, niin 1,95:stä paremmat myös.

Sellainen pieni huomio lisättävä, että Penguins – Canucks pelataan kyllä 23.1. puolella, mutta Suomen aikaa illalla.

Katsotaan myöhemmin löydetäänkö tennisvihjeet -osioon mitään, mikä kestää päivänvaloa. Hyvää viikonloppua kaikille.