NHL-vihjeet 22.12

Flyersia taidettiin viimeksi huudella ja sieltä saatiin vastineeksi pushia. Suomalaisittain kuitenkin positiitivista, että Korpisalolle siitä ottelusta ensimmäinen voitto. Lisäksi muutama Philly-fanikin taisi päätään raapia, kun Voracek sai maalin aikaiseksi.

Kolme yötä jouluun ja puolet joukkueista tositoimissa ensi yönä, mutta Blues tällä hetkellä ainut, jolle peliä saa laitettua ilman väkisin keksimistä. Nuoteilla on tätä seuraavallakin kierroksella ottelu, jolloin Bruins vastassa, joten kova on urakka vielä ennen lyhyttä taukoa ja lienee molemmat maalivahditkin saavat vielä kerran heilua tolppien välissä.

Flyers – Blues | Blues + 0 | 1,727 Marathonbet, 1,751 Pinnacle, 1,71 Unibet

Unibetin kerroin alkaa olla siinä ja siinä, mutta Pinnaclen kerroin taas omaa luokkaansa ja siellähän me saadaan kaikki pelailla.

22-23.12 välisenä yönä pelataan siis vielä yksi kierros ja 27:s päivä jatkuu taas NHL:ät. Eiköhän tässä pelailla nämä molemmat yöt, mutta jos ei, niin sitten voi jo toivottaa ennakkoon hyvää joulua seuranneille ja seuraamattomille. Vähintäänkin tilannepäivitystä vihjeiden seurannasta tulossa, jotta tietää ollaanko vielä polulla vai eksytty sieltä.