NHL-vihjeet 22.11.

NHL vihjeet

Sitten uuden viikon pariin. Edellinen kohteemme oli parin päivän takaa Rangers +0 tasoituksella Blue Jacketsia vastaan. Vihjeeseen oli valitettavasti päätynyt Rangersin normaalin peliajan voiton kerroin, mutta se ei vaikuttanut vetoon, sillä se oli hävitty muutenkin Blue Jacketsin 4-2 voiton myötä. Kerroin on nyt korjattu sinne siitä huolimatta.

Tappion tuskaa lähdetään loiventamaan Dallas Stars-Minnesota Wild ottelulla. Ja lapulle napataan Wild. Stars on tällä hetkellä aivan liian sekaisin ja ei yllättäisi vaikka Lindy Ruff saisi lämpimän kädenpuristuksen menneistä vuosista ja oikeuden etsiä uuden työpaikan tai jäädä eläkkeelle. Stars ei pysty syystä tai toisesta nyt siihen totuttuun tehoiluun. Joku vaikutus varmasti loukkaantumisillakin ja näin esimerkiksi tutkapari Tyler Seguin-Jamie Benn ovat viilettäneet eri ketjuissa. Miehiä on kuitenkin parsittu kasaan, joten ei sen piikkiin enää voi paljoa laittaa. Puolustushan siellä on ollut jo vuosi pihalla, mutta nyt melkein entistä enemmän ja sitten suomalaisvaihteja viedään pahasti.

Wild on todella paljon yhtenäisempi joukkue. Maaleilla ei sekään tällä hetkellä juhli, mutta pelaa paljon tunnollisemmin omankin pään. Jos elettäisiin aikaa vuosi takaperin, niin tätä ei tulisi pelattua, mutta nyt Wild on parempi joukkue ja mikäli Stars ei ole löytänyt uusia lääkkeitä, niin pisteet matkaavat vierailijoille.

Stars – Wild | Wild ml | 1,925 Pinnacle, 1,87 Veikkaushuone, 1,92 NordicBet

Veikkaushuone

  • Hyvät kertoimet lätkään!
  • Suomeksi
  • Verovapaat voitot

Tagged with: