NHL-vihjeet 22.03.

Uusi viikko ja samalla kolmanneksi viimeinen NHL:n runkosarjaa kaudella 2015-2016. Viimeksi vihjattiin lauantai-illalle Pennsylvanian keskinäiseen, josta saatiin osuma. Liian hyvinhän tämä viimeinen pätkä ennen playoffseja ei ole mennyt.

Muutama joukkue on  pitänyt jo sulkea peleistä pois tämän kauden osalta. Joko tulee osaa aliarvioitua tai sitten ei vaan ole rehellisesti sanoen tarpeeksi tietoa, mutta muutama joukkue on kuitenkin ollut melkoinen “ansa” pitkin kautta.

Otetaan yölle heti yhdeltä alkavaan otteluun Panthersia dnb-vetona. Kissat eivät ole MSG:llä paljoa juhlineet menneinä vuosina, mutta se ei ole tältä vedolta pois. Rangers on ollut yllättävänkin suurissa vaikeuksissa maaliskuussa ja Islanders hengittääkin niskaan kahden pisteen päässä ja kaiken lisäksi kaksi peliä vähemmän pelanneena. Sen sijaan Panthers on noussut jälleen Atlantin kärkeen ja me lähdetään sillä mielellä tähän, että ero sen kuin kasvaa Lightningiin.

Florida on onnistunut laajemmallakin rintamalla ja peli ei todellakaan ole Barkovin ketjun varassa. Viime otteluissa on tullut jokunen jopa katastrofaalinen sulaminen ja Luongollekaan ei voi hirveästi ruusuja jaella, mutta yhtä lailla Rangersin verkot ovat helisseet.

Nämä ovat kovia kertoimia Panthersille, joten isketään niihin.

Rangers – Panthers | Panthers +0 | 2,24 Marathonbet, 2,23 Unibet, 2,210 Pinnacle

Veikkaushuone

  • Hyvät kertoimet lätkään!
  • Suomeksi
  • Verovapaat voitot