NHL-vihjeet 21.01.

Lauantain NHL-vihjeet

Hyvää perjantaita ja alkanutta viikonloppua. Yöllä laitoimme nelosjakson käyntiin ja eiköhän tähän ole hyvä lopetellakin, kun saatiin osuma? Islanders siis kampesi Starsin nurin selvin 3-0 lukemin. Islanders oli vahva, Greiss oli vahva ja Stars ei, niin tässä lopputulos.

Devils pääsee lapullemme toista kertaa muutaman päivän sisään. Silloin pelasimme overeita ja se olikin yllättäen Devils, eikä Wild, joka otti suuremman roolin maalien värkkäämisessä. Tämä voitto on yksi syistä, joka saa meidät pelaamaan peräti toista kertaa putkeen kotijoukkuetta. Meillä on ehkä pikkuisen liikaakin kallistunut pelit vierasjoukkueille ja ehkä sillä keksitään tekosyitä huonoon tulokseen.

Canadiensin ongelmana on ollut viime aikoina tappioiden lisäksi tai niiden syynä se, että maaleja on mennyt omiin aivan liikaa. Alkukausi oli vuodentakaisesta kuin kopio, mutta taas kynnetään syvemmällä. Tämän lisäksi myös loukkaantumiset ovat riivanneet ja alisuorittajia löytyy Gallagherista lähtien.

Emme tiedä pystyykö Devils hallitsemaan tätä peliä, mutta Canadiens on nyt haavoittuvainen loukkaantumisineen. Lisäksi Al Montoyan pelaaminen on toki jenkkivahtia yhtään vähättelemättä etu Devilsille.

Toivotaan, että Devils pystyy iskemään tarvittavat maalit ja me uskomme heihin yli kahden ml-kertoimilla. Devils on pysynyt aika hyvin poissa jäähyiltä ja alivoimakin on toiminut, ja päinvastoin Canadiensin ylivoima on ajoittain jopa naurettavan huonoa ja ihmeellistä sekoilua, mutta toivotaan että asiat eivät miksikään muutukaan, sillä ei Devilsinkään puolustus rehellisesti sanoen hurraahuutoja aiheuta. Kinkaidiin meillä riittää luottoa.

Devils – Canadiens | Devils ml | 2,070 Pinnacle, 2,04 Veikkaushuone

Veikkaushuone

  • Hyvät kertoimet lätkään!
  • Suomeksi
  • Verovapaat voitot

Tagged with: