NHL-vihjeet 21.2.

Toissayön saldoksi tuli Penguinsista osuma ja Sharksista push, kun siinä saatiin mennä aina voittolaukauskilpailuun asti, joka päättyi Jussi Jokisen epäonnistuneeseen yritykseen. Islandersin viime aikojen hyvä kotitaikakin rikkoutui, mutta sillä on turha jossitella, kun kertoimet eivät meille kelvanneet Capitalsin puolesta.

Osumasta huolimatta tänään ei Penguinsia kannateta, vaikka ottelu tulisi vielä mukavasti klo. 19.30. Pelataan Senatorsia kotona Red Wingsia vastaan, joten jälkimmäisen osalta mikään ei muutu toissapäivästä.

Divisioonan sisäiset ottelut ovat useimmiten hyvää katsottavaa ja varsinkin tässä vaiheessa kautta. Red Wingsin osalta pudotuspelipaikka näyttäisi tällä hetkellä hyvältä, mutta juuri Senators on yksi niistä joukkueista, joka saattaa tuon paikan napata ja päättää samalla Detroitin neljännesvuosisadan kestäneen playoffs-putken.

Tähän otteluun voisi hakea overeitakin hieman paremmilla kertoimilla, mutta uskotaan, että Senatorsin hyvät esityksen kotiyleisön edessä jatkuvat ja voitto irtoaisi Red Wingsin hieman kovia kokeneen puolustuksen kustannuksella.

Senators – Red Wings | Senators +0 | 1,86 Marathonbet, Pinnacle 2,010, Unibet, 1,96 Unibet

Ottelu alkaa sunnuntain puolella klo. 02.00.

Hyvää viikonloppun jatkoa.