NHL-vihjeet 20.12.

NHL vihjeet tiistaille

Toissayön kohteesta huti, kun Penguins taipui jatkoajalla Maple Leafsia vastaan. Penguins oli huonohko, mutta olisihan tuo ottelu pitänyt totuuden nimissä hoitaa. Mitä siellä nyt olikaan Hagelinin läpiajoa ja sitä seurannutta rankkaria, Kesselin läpiajoa, 5 vs. 3 ylivoimaa vähintäänkin tarpeeksi ja muuta vastaavaa. Maple Leafs oli paljon näkyvämpi joukkue ja heidän yritys palkittiin jatkoajalla.

Seuraavaksi peleihin lähtee overit otteluun Maple Leafs – Ducks. Näin kiekkopääkaupungin ylpeys pääsee toista kertaa putkeen peleihin.

Kertoimet ovatkin jo toki sen suuntaisia, että maaleja on lupa odottaa, mutta me odotamme niitä vielä hieman suuremmalla todennäköisyydellä. Molemmat joukkueet ovat tehoilleet ahkerasti kuluvan kauden aikana ja kun ei puhuta mistään kaikkein laadukkaimmista joukkueista, niin tämä tehokkuus on näkynyt myös siinä, että omissa on soinut oikein reippaasti. Lisäksi hyvinkin paljon laukovia joukkueita molemmat, eikä ylivoimissakaan valittamista.

Tilastot puhuvat overeiden puolesta, mutta myös joukkueiden pelityylit. Maalivahtien osalta emme tule saamaan minkäänlaista etua, mutta päinvastoin loukkaantumisetkaan eivät ole esteenä vedolle. Pikkurahalla overia lapulle.

Maple Leafs – Ducks | Yli 5,5 maalia | 2,010 Pinnacle, Bet365 1,95

Karamba

  • Selkeä ulkoasu
  • Verovapaa
  • 100 % 200 € bonus

Tagged with: