NHL-vihjeet 20.01.

Perjantain vihjeet NHL:ään

Hyvää torstai-iltaa kaikille. Eilen vietettiin välipäivää ja samalla niputettiin NHL-vihjeidemme vedonlyöntiseuranta tältä vuotta, sekä käsittelimme myös edellisen vihjeemme. Tästä on jo tullut vuosia kestänyt perinne meille, että edellisen kohteen huti tai osuma käsitellään edes parilla lauseella ja pidämme myös seurantaa vedoistamme.

Perjantaille pelaamme vihdoinkin ja pitkästä aikaa kotijoukkuetta, kun New York Islanders löytää tiensä peleihin. Vastaan asettuu Dallas Stars. Starsia on haukuttu tässä jo muutamaan kertaan ja silti pelasimme heitä joku aika sitten. Lienee heidänkin viime kauden otteet sekä superkaksikko Ja. Benn – Seguin asioita, jotka painaa vielä sen verran tajunnassamme, että kuvittelemme heidän vielä nousevan, mutta ehkä se vaatii niitä muutoksia niin penkin taakse kuin tolppien väliinkin.

Islandersiltakin olisi voinut odottaa enemmän. Joku aika sitten siellä sai pelaajat kyytiä surkean kotipelin tuloksena ja sen jälkeen otimme heidän voittonsa kiinni Sunrisessa pelatusta ottelusta. Edellisessä ottelussaan he nollasivat Bruinsin ja niistä asetelmista on hyvä lähteä myös Starsin kaatoon.

Starsinkaan edellistä ottelua ei voi olla huomioimatta. Hyvin maalirikas ottelu kuten Starsilla yleensäkin, mutta lopulta niukka voitto Rangersista, joka teki varmastikin henkisesti hyvää, vaikka kaksi kertaa johtoaseman menittävätkin.

Islandersilta on sivussa Andrew Ladd ja Travis Hamonic. Jälkimmäinen on ehdottomasti huomioitava asia, mutta Laddista on jäljellä lähinnä hyvät muistot aiemmilta kausilta, eikä Islanders-paidassa pelatuista peleistä jää paljoa käteen. Thomas Greissin pelaaminen herättää luottamusta.

Islanders – Stars | Islanders ml | 1,869 Pinnacle, 1,90 NordicBet

BetRedKings

  • 5 € ilmaista pelirahaa
  • 100 % 100 € talletusbonus
  • 20 % cashback
  • Suomalainen palvelu
  • Luotettava