NHL vihjeet 13.06.

NHL vihjeet

Vuorossa finaalien kuudes koitos, vaikka johan tässä toivotettiin kesälomia NHL:n osalta pari päivää sitten. Välillä torkahdellen tuli seurattua edellistä ottelua, mutta Penguinsin hallinta ja Jonesin loistopeli eivät jääneet huomaamatta. Ottelun alku oli kyllä lähes naurettava. Sharks otti ensimmäisen johtoasemansa koko sarjassa menemällä heti minuutin jälkeen johtoon ja lisää vettä Penguinsin ja fanien niskaan heti perään tulleella 2-0-maalilla. Sitten Dainius Zubrus laittoi kiekon laidan yli, josta ylivoimalla kavennus ja heti perään tasoitus ja sitten räjähti halli, jos tuollaista sanaa on soveliasta käyttää tänä päivänä. Lopulta vierailijoille voitto, joten sarja on nyt katkolla vuorostaan Kaliforniassa.

Yöllä sitten seuraava katkaisuyritys Penguinsilla ja siihen lähdetään hakemaan overia. Samanlaista alkua ei varmastikaan nähdä (tai mistäpä sitä varmana tietää) kuin Pittsburghissa, mutta maaleja on lupa odottaa niin kotijoukkueelta kuin mahdollisesti tätäkin ottelua hallitsevalta Penguinsilta. Se on aivan varma, että Sharksin on petrattava aiemmista peleistään – muuten alkaa kesäloma, jolloin mielessä pyörisi vain tuskallinen finaalitappio. Sarjassa on tähän asti näin puolueettomana katsellessa jäähyt ja tilanteet menneet kotijoukkueita varovasti suosien, joten senkin linjan jatkuessa voi Penguins olla pulassa. Vähämaalista tästä ei ainakaan osaa odottaa, vaikka hyvät kaverit maaleissa ovatkin. Overia lapulle.

Siitä ei ole kysymystäkään kumpi joukkueista on ollut parempi ja hallitsevampi osapuoli, mutta mihinkään väärään osoitteeseen Stanley Cup ei tule päätymään missään tapauksessa. Varaudutaan nyt kuitenkin henkisesti taas siihen, että tämä saattaa olla viimeinen NHL-ottelu useampaan kuukauteen.

Sharks – Penguins | Yli 4,5 maalia | 1,72 Paf / Unibet, 1,70 Veikkaus

Tagged with: