NHL-vihjeet 19.2.

Avalanchesta osuma viime hetken maalilla. Sen verran täytyy vielä sanoa yön ottelusta, että Ellerin painaessa 2-1 -johtomaalin sai taas tuntea vedonlyönnin nurjan puolen, kun katsoi miten vapaaksi mies siellä jätettiin, mutta kääntyi lopulta suotuisasti ja olihan siellä Canadiensillakin lopussa saumat mennä johtoon.

Ensi yönä vihdoinkin vähän kattavampi kierros, jolloin erätauot eivät mene ihmetellessä, vaan voi kääntää aina toiseen otteluun siksi aikaa. Listalta löytyisi useampikin mielenkiintoinen kohde, kun esimerkiksi Wild on selvästi piristynyt valmentajan vaihdon jälkeen ja Capitals olisi lähellä vetoa Islandersin vieraana, vaikka sieltä on viime aikoina tullut säännöllisesti turpaan kaikille, jotka pisteitä ovat sieltä yrittäneet napata. Pelataan kuitenkin noin miljoonatta kertaa Penguinsia ja hieman harvemmin pelattua Sharksia.

Penguins lähes toistuvan pelaamisen taustalla ei ole mitään kannatusta, mutta joukkueen nykyvireen huomioiden parhaat kertoimet kelpaa tällä hetkellä lähes itsestään heidän pelaamiseen.

Sharks-vedossa painaa pitkälti Panthersin terveystilanne.

Penguins – Red Wings | Penguins ml | 1,77 Marathonbet, 1,68 Unibet, Pinnacle 1,769

Panthers – Sharks | Sharks + 0 | 1,98 Marathonbet, 1,961 Pinnacle, 1,90 Unibet

Muokattu 19:44 (Pinnaclen Penguins ml -kerroin).