NHL-vihjeet 19.11.

NHL vihjeet lauantaille

Osumaputki jatkoi kasvamistaan, kun Lightning ryösti pisteet Sabresilta. Alku oli Sabresilta väkevä, mutta Ben Bishop otti joitakin mielettömiä torjuntoja. Samainen mies tosin onnistui syöttämään myös Kyle Okposolle noin miljoonan taalan paikan, mutta sen Bishop selvitti hurjalla syöksyllään ja kenties pienellä onnellakin. Sabres sai kavennuksestaan selvästi virtaa, mutta sen Lightning tappoi erän loppuun tulleella 3-1 johto-osumalla

Lightning jatkaa pelejään lauantai-iltana Flyersin vieraana, joka kuulostaa ennakkoon todella hyvältä matsilta. Pelataan me nyt tulevalle yölle ja mietitään sitä (Flyers-Lightning) huomenna uudestaan tai sitten jätetään kokonaan välistä.

Perjantai-lauantain yön kohteeksi poimimme New York Rangersin Columbus Blue Jacketsia vastaan. Myös Canadiens oli löytää tiensä toiseksi kohteeksi, mutta jätetään se nyt niukasti pois.

Blue Jackets on murjonut kotonaan yhden jos toisenkin joukkueen ja vielä viimeksi Capitalsin kaiken lisäksi, mutta me povaamme sille nyt loppua. Vastaan luistelee todella leveällä materiaalilla pelaava Rangers, joka pystyy painamaan kaikilla kentillä peliä Blue Jacketsin päätyyn. Kotijoukkueella ei ole näin hyvä tilanne ja nyt heillä on todellinen testi edessään, sillä hyvien maalipaikkojen luominen on aivan toisenlaista kuin muutamassa aiemmassa ottelussa, vaikka heikkoja vastuksia eivät ole olleet nekään. Rangers on tällä hetkellä NHL:n paras joukkue ja Blue Jackets ei ole sille suurin haaste voittoputken säilyttämisen suhteen.

Pelataan tämä varsinaisen peliajan kohteena tai draw no bet-vetona, sillä Rangersin tämän hetken osaaminen jatkoajalla tai voittomaalikisassa on arvoitus.

Blue Jackets – Rangers | Rangers dnb | 1,71 Unibet

EuroLotto

  • Yksinkertaiset sivut
  • Osaava taustaryhmä
  • Verovapaat voitot

Lopettanut Suomen markkinoilla.

 

Tagged with: