NHL vihjeet 18.12.

NHL-vihjeet lauantai-sunnuntai yö

Islanders – Blackhawks -pelistä osuma, mutta vähän kuten toissayönä Sharksin kanssa, niin taaskaan ei voi olla liian tyytyväinen vetoa lyödyn joukkueen otteista. Hyvää viihdettä kuitenkin ja paljon maaleja. Lisäksi Blackhawks sai maalihanat kunnolla auki ja se ei tulevien vastustajien kannalta ole mikään mieluinen uutinen.

Tänään illalla mätkitään parit ottelut NHL:ssä, joista varsinkin Stars vs. Flyers kuulostaa enemmän kuin hyvältä. Me ei kuitenkaan illalle pelata vaan yön kierrokselle Penguinsia Maple Leafsia vastaan. Muita kiinnostavia olisi esimerkiksi Lightning ja Sabres, mutta Penguinsilla menemme.

Penguinsilla on viime yöltä ottelu alla, kun he nyhjäsivät nolla-nollaa LA Kingsiä vastaan. Hyvä vai huono juttu? Kokonaisuutena kohtalaisen hyvä. Mitään aiemmin mainittua vuoristorataa ei nyt menty, vaan välillä “rauhallisempaakin” menoa. Matt Murray on mielettömässä kunnossa ja Kris Letangin puuttuminen ei ollut aivan niin iso kolaus kuin saattoi odottaa.

Kingsiäkin avastaan Penguinsilla oli omat saumansa, mutta Maple Leafsia vastaan niitä voidaan odottaa vielä rutkasti enemmän. Molemmat ovat sarjan kärkipäätä laukauksissa maalia kohti, mutta Penguins on ollut oikein selvästi tehokkaampi.

Maple Leafs on ennalta sopivan oloinen vastustaja, jota vastaan pääsee paikoille ja ahkeran yrityksen uskoisi tuottavan tulosta. Penguinsia ei voi jättää kokeilematta nykyisillä kertoimilla, vaikka Letang sivussa onkin ja Marc-Andre Fleury saisi komennuksen maalille.

Maple Leafs – Penguins | Penguins ml | 2,020 Pinnacle, 1,96 VonBets

 

 

Tagged with: