NHL-vihjeet 18.10.

Veikkausforumin NHL-vihjeet jatkuu

Uusi kausi on alkanut ja pientä tuntumaa on nyt saatu kaikista joukkueista. Veikkausforumin NHL-vihjeet jatkuvat tälläkin kaudella, mutta katsellaan millaiseksi tahti muodostuu kauden mittaan. Viime kausi meni myös kohdemäärältään puolivaloilla, mutta päälle sata kohdetta saatiin sentään pelailtua Pinnacle – Unibet -akselille. Viestin lopusta löytyy viime kauden seuranta, mutta otetaan tähän väliin NHL-kauden 2016-2017 ensimmäinen kohde.

Aloitetaan maalimäärä-vedolla, kun pelaamme overeita Red Wingsin ja Senatorsin väliseen kamppailuun. Senators on kohtalaisen nopea ja nuori joukkue, joka pystyy lähtemään maalintekokilpailuunkin kovempiaan vastaan, mutta valitettavasti omissakin soi ahkerasti. Red Wings on taas taantunut huippuvuosiltaan ja katsotaan miten konkareiden lopettaminen ja loukkaantumiset, sekä esimerkiksi selvästi hidastunut Henrik Zetterberg tulee näkymään Red Wingsin otteissa. Jotakin hyvää jos takavuosien autokaupungin joukkueesta haetaan, niin vahvistukset ovat osuneet nappiin. Frans Nielsen on tärkeä palanen kaikkiin rooleihin ja Thomas Vanek on kuin onkin vielä hyvää NHL-tasoa maalinteossa, vaikka aiemmat kaudet muuta puhuivatkin.

Red Wings ei ole enää minkäänlainen pelote, ja Niklas Kronwallin saikun jatkuessa puuttuu joukkueesta sen yksi tärkeimmistä, jos ei kaikkein tärkein palanen. Senators pystyy ehdottomasti haastamaan Red Wingsin voitostakin, mutta kokonaisuutena heikohko puolustus arveluttaa liikaa. Maalivahtien osalta molemmilla on sama ongelma. Ykkösmaalivahdit Anderson ja Mrazek ovat hyvänä päivänä ehdottomasti NHL:n parhaimmistoa, mutta varsinkin Senatorsia vaivaa suuri epätasaisuus ja aiemmin mainittu heikko puolustus ei auta tilannetta yhtään. Tässä ottelussa Senatorsin maalilla pelannee Andrew Hammond ja samat sanat koskevat häntäkin. Yli 5,5 maalia on hyvä veto tähän otteluun.

Red Wings – Senators | Yli 5,5 maalia | 2,00 Nordicbet, 1,94 Unibet, 1,97 Veikkaushuone

Myös Gutsin 1,90 pelattava, kuten myös Veikkauksen 1,93. Pinnacle kannattaa tarkastaa myöhemmin.


NHL-kausi 2015-2016 | Veikkausforum NHL vihjeet

Pelatut kohteet kaudelta: 143

Voitetut: 65

Hävityt: 56

Palautetut: 22

Voitetut: 125,953

Voitot ja push-vedot: 147,953

Tulos: 4,953

Palautus-%: 103,464 %

Tagged with: