NHL-vihjeet 18.01.

Keskiviikon NHL-vihjeet

Erittäin hyvää tiistaita. Eilen oli kunnon kiekkopäivä ja vedonlyöntimielessä myös, vaikka päivä ei aivan nappiin mennytkään. Ensimmäinen vetomme oli Sabres – Stars -otteluun. Sabres aloitti kotona tuttuun tapaansa vauhdikkaasti ja sen sai sekä Niemi, että koko Stars tuntea. Surkea esitys vierailta ja surkea kausi kokonaisuudessaan. Starsin nousua aina odottelee, mutta ei sitä vaan tapahdu. Muutoksia on tultava.

Toinen ottelu, eli Penguins – Capitals tuotti osuman ja samalla kauden yhden hulluimmista otteluista, jos ei kaikkein oudoimman. 0-3 -tilanteessa – ok, vielä 1-3 -tilanteessakin tuli levollisin mielin katsottua jo toista lajia, mutta sitten tapahtui kummia. Lopulta kaikki hyvin ja hyvää viihdettä, mutta ei varmaankaan valmentajien suosikkipelejä nämä, vaikka hienoa taistelua pystyivät molemmat joukkueet esittämään vaikeissa tilanteissa.

Tulevalle yölle overia pöytään, sillä Devilsin ja Wildin kertoimet näyttävät jokseenkin liian korkeilta vähän linjassa kuin linjassa. Toki jos ulkomuistista pitäisi arpoa esimeriksi kolme vähämaalista joukkuetta, niin sieltä löytyisi juurikin Devils, Wild ja kolmantena kenties Kings, mutta tällöin muistikuvat eivät ole tässä päivässä vaan totuus on toinen.

Wild on joukkue, josta on muodostunut yksi koko NHL:n tehokkaimmista. Valmentaja Boudreau ei ole tunnetusti kevään miehiä, eikä sen koommin koko Wild, mutta kyllähän kyseessä on tällä hetkellä yksi koko liigan vaarallisimmasta ja parhaista joukkueista, jonka voi nähdä pelaavan vielä jopa kesäkuulla saakka. Lisäksi maalivahti Devan Dubnyk on menossa kovaa vauhtia kohti Vezina-voittoa – ainakin tällä hetkellä sen ansaitsisi.

Devils on painellut kauden liki odotusten mukaan, tosin sillä erotuksella moneen muuhun heikompaan joukkueeseen, että ei tulevaisuuskaan näytä kovin hohdokkaalta. Nyt siellä on kuitenkin kaiken riesana pakistossa pientä kolhua ja Cory Schneiderkaan ei ole saanut kannateltua joukkuetta aivan sillä tasolla mitä odoteltiin.

Overia peleihin. Wildin tehokkuus on vakuuttanut ja maalivahtitilanteen ollessa auki, mutta silläkin oletuksella että parhaat pelaa uskomme Devilsinkin pääsevän maalin makuun. Otetaan kuitenkin varovaisemmin, sillä esimerkiksi erikoistilanteissa nämä joukkueet eivät ole ennakkoon vaarallisimpia.

Wild – Devils | Yli 5 maalia (Inc. OT) | 1,990 Pinnacle

Asiallisemmalle sivustolle varsinainen vihje, mutta esimerkiksi Unibetin 2,12 samasta linjasta varsinaiselta peliajalta mainittava.

Unibet

  • Ystävällinen asiakaspalvelu
  • Kohdevalikoima
  • Luotettava
  • Erityisesti suomalaisille suunnattuja livelähetyksiä
  • Vedonlyöntibonukset

 

Tagged with: