NHL-vihjeet 17.2.

Viimeksi pelattiin Oilersin ml-voittoa ja sellaista ei saatu, sillä Jets vei voittolaukauskisan vakuuttavaan tyyliin McDavidin epäonnistuessa ratkaisevassa yrityksessä. Oilersilla oli jatkoajallakin huikeita paikkoja, kuten nykykäytännöllä vähintään nyt toiselle joukkueelle sellaisia tulee, mutta tällä kertaa ei kiekko löytänyt perille saakka.

Pari päivää ollut pieniä tai muuten vaikeita kierroksia ja jälleen sellainen edessä. Yksi total-kohde kuitenkin lapulle. Blue Jackets ja Bruins ovat molemmat kohtalaisen maalirikkaita otteluita pelaavia joukkueita. Vedonlyöntiyhtiötkin povaavat tähän kuutta (6) maalia noin 50 % todennäköisyydellä ja samaa mieltä voi olla vielä kun kertoimet kestää.

Mikäli Bergeron on sivussa, niin totta kai se on mahdollista, että tällaisen taitavan pelintekijän puuttuminen verottaa Bruinsin tehoja, mutta kääntöpuolena kyseessä on yksi 2000- ja 2010-luvun parhaista kahden suunnan senttereistä, joten samoin se vaikuttaa kotijoukkueen urakkaan.

Maalissa nähtäneen mahdollisesti suomalaisten välinen taisto.

Eiköhän tämä veto kestä päivänvalon, mutta toivotaan että tuleville kierroksille päästäisiin jälleen voittajia veikkaamaan. Maalimäärien kanssa pyörittely on aina vähän niin ja näin.

Blue Jackets – Bruins | Yli 5 maalia | 1,727 Marathonbet, 1,63 Unibet

Myös Pinnaclen 1,50 jatkoaika mukaan lukien kelpaa, kuten myös nämä yli 1,90 yli 5,5 maalia vedoille.