NHL-vihjeet 16.12.

NHL vihjeet – Veikkausforum.com

Yöltä saatiin osuma, mutta Sharksin pelistä ei jäänyt mitenkään hyvä kuva. Parempaa tuli odotettua – olisi sillä esityksellä tullut sitten voitto tai tappio. Osuma on kuitenkin aina osuma ja ne otetaan vastaan.

Tulevalle kierrokselle lähdetään taistelemaan Chicago Blackhawksin kelkassa New York Islandersia vastaan. Mikäli emme ole kovin väärässä, niin taannoin ei ollut kovinkaan kaukana, että Islandersissa olisi valmentaja laitettu vaihtoon, mutta sitten naksahti ja alkoi voittoja tulemaan kuin liukuhihnalta. Nyt meno on taas siitä vähän taantunut normaalimmalle tasolle.

Blackhawks taas johtaa koko läntistä konferenssia. Kevät näyttää onko jälleen heidän vuoronsa, mutta hyvästä pistesaaliista huolimatta ei runkosarja ole tähän saakka ollut hirvittävää tykitystä. Sen sijaan vaisusta tehokkuudesta huolimatta ovat muutamat viime ottelut luvanneet hyvää ja se tietää huonoa vastustajien kannalta.

Sairastupa humisee Corey Crawfordia lukuun ottamatta tyhjyyttään ja sama juttu Islandersin kohdalla. Blackhawksin suurin menetys on ollut tähän saakka Jonathan Toews, kun Islanders oli helisemässä kärkipakkien vaivojen kanssa.

Moneyline-kertoimet ovat liki tasan, joten kyllä tässä on ehdottomasti Blackhawksin mukana mentävä. Mikäli Scott Darling pelaa, niin nykyiset kertoimet ovat jopa erinomaisia, mutta mikäli ei, niin silloinkin hyviä. Toivotaan viihdyttävää ottelua ja mikä parasta, niin vedosta osumaa.

Islanders – Blackhawks | Blackhawks ml | 1,943 Pinnacle, 1,92 NordicBet

Bethard casino

  • Pelivalikoima
  • Luotettava
  • 200 % bonus

Tagged with: