NHL-vihjeet 16.02.

Torstain NHL-vihjeet

Hyvää keskiviikkoa. Yön kohteesta huti, kun pelasimme Islandersia Maple Leafsia vastaan. Me latasimme Islesille puoli maalia eteen, mutta siihen puolikkaan päälle olisi vielä saanut seitsemän maalia lisätä. Oikeastaan se vierailijoiden ainut maalikin tuli turhan kevyesti, mutta lopulta täysin merkityksetön juttu.

Peleistämme näyttää muodostuvan lähes koko kauden mittainen vieraskiertue, ainakin siltä nyt tuntuu, mutta täytyy vaikka seuraavan vihjeseurannan kohdalla laskea tarkemmin. Vieraissa jatketaan edelleenkin, kun matka jatkuu Bluesin kelkassa Red Wingsia vastaan.

Ottelun alle edelleenkin puhuttavin aihe on Gustav Nyquistin hölmöily Wildia vastaan. Minkälainen menetys ruotsalainen sitten on nykykunnossaan Red Wingsille, niin ehdottomasti korvattavissa, mutta toisaalta Red Wingsin kausi on jo paketissa ja onkin mielenkiintoista nähden millaisen taisteluilmeen tai ilmeettömyyden näköinen joukkue kokenut Red Wings tulee olemaan runkosarjan loppumetrien aikana.

Bluesin kaudesta ei näyttäisi juuri nyt tulevan samanlaista pannukakkua, mutta toki asiat voivat vielä tulevien viikkojen aikana muuttua. Tällä hetkellä kuitenkin näyttäisi siltä, että nuotit jatkavat pelejään myös huhtikuun yhdeksännen jälkeen, vaikka jokin aikaa sitten vielä huonolta sen suhteen vaikuttikin.

Me näemme piristyneen Bluesin tämän hetken kertoimia suurempana suosikkina yön otteluun. Avauskertoimista on tultu ehkä hieman huolestuttavastikin ylöspäin. Bluesilta onkin sivussa niin pisteitä kuin kahden suunnan osaamista hyökkäyspäästä, mutta ei mitään liian hälyttävää. Takaata löytyy edelleen Yeon alaisuudessa parantunut puolustus- ja maalivahtipeli.

Red Wings – Blues | Blues ml | 1,884 Pinnacle, 1,87 Unibet, 1,87 10Bet

10Bet

  • 100 % 50 € vedonlyöntibonus
  • Sivusto suomeksi
  • Verovapaat voitot

Tagged with: