NHL-vihjeet 15.02.

Keskiviikon NHL-vihjeet | Veikkausforum

Hyvää tiistaita. Viimeksi pelasimme otteitaan valmentajavaihdoksen jälkeen parantanutta St. Louis Bluesia ja se näytti kannattavan, sillä Blue kampesi jatkoajalla voiton Maple Leafsista.

Viime aikoina meillä on pyörinyt paljon samoja joukkueita vihjeissä ja Maple Leafs jatkaa siellä edelleenkin, mutta nyt heitä vastaan lähtee Islandersin puolesta veto. Myös Islanders on ollut meidän suosiossa jo tovin ja oikeastaan Bluesin kanssa samankaltaisista asetelmista johtuen. Eli nyt joukkueesta on saatu enemmän irti, kun esimerkiksi Andrew Ladd ja kumppanit ovat hiljalleen heränneet koomastaan johdossa tapahtuneiden muutosten jälkeen.

Maple Leafs on jonkin aikaa pelannut todella suurimaalisia otteluita, joista on irronnut myös joitain voittoja, mutta tosiasia on se, että Fredrik Andersen ei ole pystynyt kannattelemaan joukkuetta. Pari edellistä kierros on taas ollut aiemmasta linjasta poikkeavia, sillä ne ovat olleet vähämaalisia, mutta vastustaja on vienyt niistä voitot.

Yleisesti ottaen Maple Leafs laukoo todella hanakasti ja varsinkin kotonaan se on erittäin yritteliäs joukkue. Islanders ei välttämättä ole joukkue, joka muuttaisi tätä trendiä vaan Isles-vahti saanee hikisen työvuoron. Ehkä tässä on Maple Leafsilla nyt näkynyt se, että määrä on korvannut laadun laukausten kohdalla.

Islandersille on kuitenkin mielestämme tarjolla pelattavia kertoimia, emmekä näe heitä kovinkaan suurena altavastaajana. Pelaa maalilla kuka tahansa, niin peleihin lähtee, mutta ainakin Thomas Greissilla on pidempi tauko alla ja seuraava pelikään ei ole heti huomenna edessä.

Vetoja voisi hakea varmaankin rohkeamminkin, mutta nyt pienellä tasoituksella.

Maple Leafs – Islanders | Islanders + 0,5 / X2 | 1,769 Pinnacle, 1,76 VonBets

VonBets

  • Pelattavaa löytyy
  • Hyviä vedonlyöntitarjouksia

Myös Arizona Coyotes olisi ollut mielenkiintoinen vaihtoehto, mutta jätetään vedot yhteen kappaleeseen. Coyotes on esittänyt todella hienoja otteita nyt jonkin aikaa. Heidän kautensa tulee toki päättymään runkosarjaan, mutta toivottavasti meno jatkuisi samankaltaisena, vaikka sitten edes Shane Doanin vuoksi.

Tagged with: