NHL-vihjeet 13.03.

Blackhawks sai kohtalaisen tylyn vastaanoton Starsilta. Lopputulos 5-2 ja samalla toinen yö putkeen, kun veto menee harakoille. Näin jälkeenpäinkin ajateltuna hyvä veto, mutta toisinaan tulee turpaan, vaikka näyttäisi kuinka hyvältä ennen ottelua.

Illalla kolme ottelua, joihin olisi kiva keksiä jotain, mutta yölle menee taas vihje. Pelataan Minnesota Wildia Montreal Canadiensin vieraana. Joukkueiden viime ottelut ovat menneet hauskasti ristiin. Wild voitti ensin neljä ottelua perätysten ja sen jälkeen kaksi tappiota, kun taas Canadiens hävisi neljästi ja voitti kaksi viimeistään.

Kevään jatkopelejä ajatellen elintärkeä ottelu molemmille. Wildilla lyhyempi matka pudotuspeleihin, mutta Canadienskaan ei varmasti ole luovuttanut vielä sen suhteen. Wild on näistä kahdesta kokonaisuutena parempi joukkue, jonka uskotaan käyttävän hyödykseen P.K. Subbanin poissaolo, kun Canadiensin puolustus on muutoinkin kovin kapea.

Canadiensin maalivahtitilanne tiedetään. Price on sen tason kaveri, että joukkue olisi tuskin tehnyt niin hurjaa pudotusta hyvän alkukauden jälkeen, kuin miten lopulta kävi. Condonia ei sovi aliarvioida liikaa ja ei tässä tarvitse onnesta pomppia senkään vuoksi, että Kuemper saanee jälleen peliaikaa, mikäli Dubnyk ei tee ihmeparantumista, mutta tämä on otettu huomioon.

Kerroinhan tässä on hieman pudonnut päivän aikana, mutta Pinnaclea odotellessa niin tuppaa käymään. Ei näillä kertoimilla vuoden paras veto enää, mutta läpäisee seulan vielä.

Canadiens – Wild | Wild ml | 1,78 Marathonbet, 1,78 Unibet, 1,751 Pinnacle

Siinä yölle, mutta nyt Bruins – Islanders matsin pariin.