NHL-vihjeet 12.03.

Yön kohteesta punaista tauluun sillä Hurricanes vei pelin jatkoajalla. Vaikea peli Bruinsille: heti alussa tappioasemaan ja käytännössä kahden erän ajan takaa-ajajan asemassa.

Huomenna on päivä uusi ja sinne valikoitui Blackhawks +0 -tasoituksella Starsin vieraana. Penguinsin pelaaminen oli aivan siinä ja siinä, mutta se jäi lopulta pelaamatta.

Starsia vastaan harvemmin tulee laitettua, jos ei kyllä juurikaan puolestakaan. Benn & Seguin -kaksikko on saanut jopa jonkinlaisen henkisen otteen, että hirvittää ajatuskin pelata sitä joukkuetta vastaan, mutta toisaalta – ei Stars ole paljoa vuodessa muuttunut. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkue on edelleen vähän turhankin innokas hyökkäämään ja tällöin maalivahdit jäävät turhankin yksinään ja siitähän ei tietenkään hyvä seuraa. Lisäksi valitettavasti kaksikko Lehtonen – Niemi ei ole kumpikaan uransa parhaimmassa vedossa, jos edes lähelläkään sitä.

Ennakkoon ottelusta voi odottaa todella hyvää ja vastakkain onkin tasapisteissä olevat joukkueet niin divisioonan kuin koko konferenssinkin kärkipaikoilta. Blackhawks on kokonaisuutena parempi joukkue, jonka tärkein runko on pysynyt kasassa jo vuosien ajan ja siellä osataan hoitaa tällaiset ottelut kohtalaisen kovalla prosentilla itselleen.

Stars – Blackhawks | Blackhawks +0 | 1,90 Marathonbet, 2,020 Pinnacle, 1,94 Unibet