NHL-vihjeet 12.2.

Päivän tauon jälkeen takaisin NHL-vihjeiden pariin. Edellinen kohde oli Ducks +0 ja vieraille tarttui sieltä pisteet mukaan 1-4 -lukemin.

Ducksin vieraskiertue jatkuu ja melkein tekisi mieli ottaa Blue Jacketsin vieraana heidän voittoaan, mutta jätetään välistä. Sama koskee itse asiassa paria muutakin ottelua, mutta pelataan vain yhteen ja se on New York Islanders vs. Los Angeles Kings.

Islanders teki selvää jälkeä Oilersista edellisessä kotiottelussaan, mutta toisaalta nyt on vastassa yksi suurimmista, jos ei suurin Stanley Cupin voittajasuosikki, joka samoin mätti Bruinsia vastaan melkein kaksinumeroisen määrän maaleja. Kings on yleensä molempiin suuntiin hyvin vähämaalinen joukkue, mutta saa nähdä mitä tästä tulee, jos edellisiin otteluihin yhtään peilataan. Kings on sen verran tasainen suorittaja ja laadukas nippu, että heitä peleihin, kun kerran joukkue on saatu peliyhtiöiden ja pelaajien toimesta altavastaajaksi. Hyvin tasaisena tämän näkisi.

Quickin lepuutus / loukkaantuminen otettu huomioon.

Islanders – Kings | Kings +0 | 2,03 Marathonbet, 1,92 Unibet, 2,020 Pinnacle

Meni tällä kertaa lähemmäs iltaseitsemään tekstin kirjoittaminen ja Pinnaclen kertoimien odottelu, mutta ei kai se ole jenkkilajeihin liian myöhä.

Veikkaushuone

  • Hyvät kertoimet lätkään!
  • Suomeksi
  • Verovapaat voitot