NHL-vihjeet 11.1.

Harjoitukset jatkuu. Siedettävä putki (voitto) alla, joten hyvä niin. Onhan tässä vähän aikaa hiljaisempaa ollutkin osumien suunnalta joulun molemmin puolin.

Pelataan sunnuntain ja maanantain väliselle yölle jälleen vierailijoita. Ei kotietua voi väheksyä, mutta syystä tai toisesta vedot ovat painoittuneet aika reilusti vierasjoukkueille ja ei se ainakaan tähän saakka ole kostautunutkaan.

Ducks voi yllättää tavalla jos toisellakin, mutta lännen kiertueella olevan Red Wingsin kelkkaan hypätään. Red Wings haki makean voiton Sharksilta ja nyt parin päivän levon tai “levon” jälkeen on hyvä hyökätä Ducksin kimppuun. Loukkaantumisissa tai maalivahdeissa ei mitään uutta ja ihmeellistä.

Toisessakaan kohteessa ei mitään dramaattista, ehkä joku vierastaa hieman Montoyan todennäköistä peluutusta, mutta ihan näppärästi on tuurannut Luongoa tällä kaudella. Panthersille tulisi voiton myötä melkä käsittämätön kuukauden päivät kestänyt voittoputki.

Ducks – Red Wings | X2 / Red Wings + 0,5 | 1,80 Marathonbet, 1,740 Pinnacle

Oilers – Panthers | Panthers ml | 1,86 Marathonbet, 1,793 Pinnacle

Viikonlopun päättäisi illalla 22.00 jälkeen alkava Jets vs. Sabres. Jets ei välttämättä kuulosta kaikkien korvaan kaikkein mielenkiintoisimmalta joukkueelta, mutta kohtalaisen viihdyttäviä otteluita ovat esittäneet kauden mittaan. Ei siis tarvitse ottelua katsoakseen laittaa vetoja, niitä kirotakseen tai hehkuttaakseen.