NHL vihjeet 10.06.

Kauden viimeinen ottelu luvassa? Sinänsä sitä toivoisi, mutta vaakakuppi kallistuu kyllä toiseenkin laitaan. Pittsburgh Penguins on joukkue joka ei ole ikinä sytyttänyt – ei Sidney Crosbyn aikaan eikä sitä ennen. Noin hienon kotiyleisön edessä olevat juhlat olisi siltikin upeaa nähdä, nyt kun siihen on tilaisuus. Toisaalta Sharksin kohdalla sinänsä sama tilanne. Edes Teemun vuosina ei joukkue erityisemmin kiinnostanut, mutta kuten jossain aiemmassa tekstissä tuli todettua, niin onhan siellä useita hienoja pelimiehiä joille tämän kannun soisi. Ja rehellisesti sanoen olihan meillä vihjettäkin Sharksin Stanley Cupin voiton puolesta, mutta tällä hetkellä se ei hyvältä näytä. Kertoimet olivat tuolloin kuitenkin ehdottomasti kalifornialaisten puolella ja nyt näyttäisi siltä, että päästään siinä aivan vieressä juhlimaan ainakin GSW:n NBA-mestaruutta, vaikka se tunne ei varmastikaan kunnon Sharks-faneihin tartukaan.

Joku voisi sanoa, että tässä ottelussa on kaikki paineet Penguinsilla, mutta eiköhän tässä ole yhtä lailla molemmilla joukkueilla. Sharksin osalta loukkaantumiset ovat huonompi juttu. Hertl on jo ollut sivussa, Pavelskilla on selvästi ongelmia ja varmaan moni muukin pelaa loukkaantumisten kanssa, enkä epäile etteikö näin olisi Penguins-leirissäkin. Kaikesta ja ennen kaikkea maalien valossa tasaisista Pittsburghin finaalisarjan avausotteluista huolimatta Penguins lähtee nyt lapulle varsinaisen peliajan voitolla. Hurja kotiyleisö, onnistumiset laajalla rintamalla, Murraylla tällä hetkellä pieni niskalenkki Jonesista, hyvin pelaavat Crosby, Malkin, Kessel. Oikeastaan kaikki puhuu nyt Penguinsin puolesta.

Penguins – Sharks | Penguins | 2,10 Bet365, 2,08 Unibet, 2,040 Pinnacle, 2,05 Veikkaus

Mikäli tämä on kauden viimeinen NHL-ottelu, niin Veikkausforum toivottaa sen osalta hyvää kesää, sekä World Cupin ja uuden NHL-kauden odotusta. Kausi oli kokonaisuudessaan positiivinen niin tuloksen osalta kuin muutenkin ja toivottavasti sama meno jatkuu ja isommilla vihjemäärillä. Faktahan on se, että pelattavaa on enemmänkin ja nyt ollaan menty turhankin varovaisella linjalla.

Pääseekö Sidney Crosby hakemaan jälleen Stanley Cupin Gary Bettmanilta?

Pääseekö Sidney Crosby hakemaan jälleen Stanley Cupin Gary Bettmanilta?

 

Tagged with: