NHL-vihjeet 10.03.

Perjantain NHL-vihjeet | Veikkausforum

Hyvää torstaita. Viimeksi lapulle päätyi Tampa Bay Lightning, kun jatkoimme NY Rangersia vastaan pelaamista. Valitettavasti tälläkin kertaa Rangers oli vahvempi, kun pisteet irtosivat vierailijoille jatkoajan jälkeen lukemin 0-1. Sinänsä täysin ansaittu voitto, eikä mitään jossiteltavaa.

Tulevana yönä jälleen suuremman kierroksen vuoro, kun 2/3 kaikista joukkueista on jäällä. Kierrokselta pistää ensimmäisenä silmään Calgary Flamesin ja Montreal Canadiensin välinen ottelu, jossa kohtaavat kaksi kovassa vireessä kulkevaa joukkuetta. Canadiens herättää jonkin verran kiinnostusta, mutta ei peliä sinne. Vihje ja veto lähtee otteluun Toronto Maple Leafs – Philadelphia Flyers, johon otamme vierailijoita tasoituksella.

Ennakkoon todella mielenkiintoinen ottelu on siihen sitten vetoa tai ei. Flyers on muutaman viime kauden ajan päättänyt vuorotahtiin kauden joko runkosarjaan tai pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Maple Leafs taas ei ole 04-05 -työsulkukauden jälkeen vieraillut pudotuspeleissä kuin yhden ainoan kerran ja heilläkin olisi tänä vuonna siihen vaihteeksi mahdollisuus, joka varmasti merkitsisi kiekkopääkaupungille valtavasti.

Tähän taistoon me näemme Flyersin liian suurena altavastaajana. Heidän täytyy suorittaa vielä todella kovalla tasolla, mikäli mielivät pudotuspeleihin, joten hirvittävän montaa tappiota ei runkosarjan loppuun enää kestäisi ottaa – ei varsinkaan tulevassa ja sitä seuraavassa Bruins-ottelussa.

Maple Leafs – Flyers | Flyers +0,5 | 1,826 Pinnacle

Tagged with: