NHL-vihjeet 10.02.

Perjantain NHL-vihjeet | Veikkausforum.com

Erittäin hyvää torstaita. Eiliseltä tai toissapäivältä haaviin tarttui Blue Jacketsin vierasvoitto Red Wingsia. Ei ihan sellainen ottelu mitä tuli ennakkoon ajateltua, mutta hyvä että nämä tiukatkin kääntyvät välillä meidän eduksi, kun välillä tuntui jatkuvasti menevän päinvastoin.

Viime yölle oli vain yksi ottelu johon emme mitään pelanneet. Centralin kärkitaisto päättyi vasta pidemmän kaavan mukaan. Ehkä Wildia olisi mieluummin pelannut, mutta Blackhawks siitä voiton lopulta kampesi.

Puhuimme edellisessä postauksessa siitä, että katsellaan miten Bluesin meno jatkuu valmentajavaihdoksen jälkeen, mutta kyllähän tuota kelpaa jo nyt lähteä kokeilemaan siitä huolimatta, että Fabbri on sivussa kauden loppuun saakka.

Minkä pituinen se Bluesin kausi sitten edes on, niin ehkäpä hyvin lyhytkin. Nuotit lähtivät kauteen yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista, mutta selvä pettymyshän tämä on ollut.

Maple Leafsia vastaan sen sijaan heitä pelaa mielellään viime aikojen otteiden jälkeen. Pari hyvää nollapeliä vieraista, vastassa nuori ja tehokas, mutta vielä aivan liikaa maaleja päästävä Maple Leafs. Uskotaan, että Blues on saanut todellisen taisteluilmeen päälle runkosarjan loppua kohti edetessä ja voittoputki jatkuu Torontossa.

Maple Leafs – Blues | Blues +0,5 / X2 | 1,740 Pinnacle, 1,62 NordicBet

Jollain tavalla myös Avalanchen kertoimet kiinnostavat, mutta katsellaan se ilman vetoja. Oliko viimekertainen pelkkä Mikko Rantanen -show vai onko koko joukkueelle vielä enemmän annettavaa, vaikka kausi tulee runkosarjaan päättymäänkin, ehkäpä vielä suurempienkin siirtojen myötä.

QueenVegas

  • Bonusten ehdot
  • Pelivalikoima

 

Tagged with: