NHL-vihjeet 10.01.

Tiistain NHL-vihjeet

Hyvää viikon alkua. Voittoputki katkaistiin hudilla, kun Predators taipui niukasti Panthersille. Hyvä maku jäi vedosta ja saatiin vielä yllätykseksemme Reimer Panthersin maalille, mutta valitettavasti toisessa päässä Sarokselle meni upeasta ottelusta huolimatta yksi maali ärsyttävällä tavalla.

Tulevalle yölle otamme tovin tauon jälkeen overeita Los Angeles Kingsin ja Dallas Starsin väliseen otteluun. Kings tunnetaan enemmänkin vähämaalisena joukkueena, joka tykkää pitää kiekkoa, ei pelaa kovinkaan sähäkkää lätkää, mutta pitää vastustajat maalipaikoilta pois. Stars on taas yhä – kaikkien ihmettelyjenkin jälkeen joukkue joka painaa hullun lailla ja tämän saa myös maalivahdit tuta kaikkien vuosien jälkeen tänäkin päivänä.

Mikäli tässä ottelussa olisi miltei kuka tahansa muu Starsilla vastassa, niin kertoimet olisivat varmastikin pienemmät, mutta Kings vaikuttaa suuresti näihin. Me kuitenkin näemme – kaikista eniten viikonlopun esityksen perusteella, että Kings pystyy olemaan myös tehokas ja Stars on runsasmaalinen joukkue kumpaankin suuntaan, jos näin voi todeta.

Starsia tuskin kannattelisi yksikään maalivahti tällä hetkellä, mutta valitettavasti suomalaiskaksikko ei ole enää elämänsä vedossa. Samoin Kings on ollut kauden ensiminuutteja lukuun ottamatta pulassa maalivahtien kanssa, kun Jonathan Quick joutui tuolloin pitkälle toipumisjaksolle.

Kings – Stars | Yli 5 maalia, sis. JA + VL | 1,746 Pinnacle

LA Kings viettää muuten juhlavuottaan, joten sen kunniaksi se muistaa kotiotteluissaan vanhoja pelaajiaan. Tulevana lauantaina vuoron saakin Jari Kurri!

Tagged with: