NHL-vihjeet 09.12.

NHL vihjeet perjantaille

Yöltä hienosti viides osuma putkeen. Jotakin jos täytyy nolona tunnustaa, niin ei mennyt ihan nappiin eiliset puheet Nazem Kadrin ja Matt Martinin poissaoloista, mutta sattuuhan näitä. Sama juttu oli toissayönä James Nealin kohdalla ja joku päivä sitten taidettiin puhua, että Keith Yandle joutuu sairastuvalle, mutta näin ei käynytkään vielä siinä vaiheessa. Lähteissä tuskin on parannettavaa, mutta mistä näitä kukaan tarkalleen tietää tällaisten 50-50 -tilanteiden kohdalta, jos ei kuulu joukkueen sisäpiiriin.

Tulevalle kierrokselle nappaamme runsasmaalista ottelua Islandersin ja Bluesin välille. Sama veto kävi mielessä myös Flyersin ja Oilersin kohdalta, mutta ehkä ne kertoimet ovat jo liian pieniä. Islanders on viime aikoina parantanut otteitaan oikein kunnolla. Alkuunhan tämä ei mennyt meille oikein jakeluun vaan pidimme sitä hetkittäisenä suonenvetona, mutta jotakin siellä on nyt naksahtanut, joka tuo sekä maaleja että voittoja.

Bluesia ennakoimme kauden alla yhdeksi vahvimmista Stanley Cup -suosikeista. Ei tuota menoa voi moittia, kun divisioonan ja konferenssin voitot ovat vieläkin otettavissa, mutta joukossa on myös selkeitä alisuorittajia. Jake Allen ei ole vetänyt kovinkaan maagisilla lukemilla, mutta jollain tapaa Brian Elliottin kauppaaminen oli hyväkin juttu ja nyt joukkueessa on selvä ykkösvahti.

Kaksi kohtalaisen viihdyttävää joukkuetta, jotka porskuttavat hyvässä vireessä. Ei dramaattisia loukkaantumisia tai muutakaan huomautettavaa. Overeihin on helppo päätyä, mutta voittajaa olisi hyvin vaikeaa lähteä ennustamaan. Islandersin ylivoima on tökkinyt pahemman kerran, mutta toivotaan sillekin nyt onnistumisia.

Islanders – Blues | Yli 5 maalia | 1,781 Pinnacle, 1,74 Bet365

Molemmissa kertoimissa jatkoaika + vl mukana.

Tällä lähdetään ensi yölle ja sitten seurannan päivityksen vuoro. Lauantai jää näin välistä ainakin yön pelien osalta.

CherryCasino vedonlyönti

  • Kohdevalikoima
  • Verovapaa

Lopettanut Suomen markkinoilla.

 

Tagged with: