NHL-vihjeet 08.02.

Keskiviikon NHL-vihjeet

Hyvää tiistaita kaikille. Edellisestä kohteesta osuma, mutta olisi voinut lopulta kääntyä miten päin tahansa. Maple Leafsin tehokkuus tiedettiin, mutta silti se pääsi yllättämään. No nyt kääntyi meidän osalta parhain päin ja toki Islandersin nousu oli hieno juttu.

Tulevalta yöltä pistää kaksi kohdetta ylitse muiden silmään, jotka ovat Blues ja Blue Jackets. Näistä nappaamme lopulta ainoastaan sinitakit lapulle. Bluesin tulevia otteita on mielenkiintoista seurata, mutta vasta sitten nähdään alkaako nuotit lunastamaan sellaisia odotuksia, joita tuolle joukkueelle voi asettaa.

Blue Jacketsia siis pelaamme Red Wingsia vastaan. Pelasimme joku yö sitten myös Red Wingsia vastaan, ja vaikka se päättyi meidän kannalta onnettomasti, niin ajatukset eivät ole muuksi muuttuneet. On helppoa nähdä, että Blue Jacketsin vauhti tulee asettamaan haasteita loukkaantumisista kärsivälle ja muutenkin ikääntyneelle Red Wings -joukkueelle. Sivussa ovat niin Howard, Kronwall kuin erinomainen kahden suunnan pelaaja Nielsenkin, joista varsinkin kaksi jälkimmäistä ovat lähes mahdottomia korvata. Toki ei voi väheksyä sitäkään, miten hienosti Howard on esiintynyt muutaman vuoden tauon jälkeen.

Kertoimet ovat liikkuneet päivän aikana toiseen suuntaan kuin mitä me ajattelemme, mutta varovasti Blue Jacketsia peleihin nousseisiin kertoimiin. Täytyy muistaa, että hekin ovat taantuneet vuoden taitteen jälkeen, eikä enää puhuta mistään NHL:n vaarallisimmasta joukkueesta, vaan kaukana siitä.

Red Wings – Blue Jackets | Blue Jackets ml | 1,869 Pinnacle, 1,83 Bet365, 1,86 VonBets

Tagged with: