NHL-vihjeet 07.12.

Keskiviikon NHL-vihjeet

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille. Yöltä saatiin osuma ja samalla kaikki meni Veikkausforumin NHL-vihjeen käsikirjoituksen mukaisesti. Maaleja tuli tosin vähän “liikaakin” ja tuollainen ottelu on kaukana normaalista, mutta peli oli kuitenkin pääpiirteittäin sellaista mitä odottaa saattoi.

Vihjeet ovat menneet nyt lähinnä voitto- ja tappioputkissa eikä toivottua tasaisuutta ole löytynyt. Neljättä perättäistä osumaa lähdetään hakemaan pelaamalla Nashville Predatorsia Colorado Avalanchea vastaan.

Kumpaiseltakin muuttuu muutama pelimies, mutta Avalanchen osalta ne ovat merkittävämpiä. Avalanche ei ole muutenkaan mikään tähtisikermä puolustussuuntaan, mutta Tyutinin, Johnsonin ja Landeskogin puuttuminen heikentää sitä huomattavasti ja toki varsinkin Landeskogin osalta vaikutus näkyy myös hyökkäyspäässä. Predators kestää paremmin omat loukkaantumishuolensa.

Avalanche on kaiken lisäksi ottanut turpaan ottelussa kuin ottelussa viime aikoina ja viikko takaperin nimenomaan Predatorsia vastaan. Avalanche löytyy tällä hetkellä ikävä kyllä ansaitustikin konferenssinsa pohjalle. Predators on selvästi alisuorittanut, mutta potentiaalia siinä on kaiken mennessä nappiin olla koko liigan parhaimpia joukkueita.

Tasoero ja Predatorsin paremmat otteet saavat pelaamaan kotijoukkuetta. Avalanche on yksi eniten jäähyjä ottaneista ja samalla eniten maaleja päästänäisestä joukkueista. Predatorsin kalustolla on hyvä lähteä pelaamaan heitä vastaan ilman James Nealiakin.

Predators – Avalanche | Predators ml | 1,526 Pinnacle, 1,50 Unibet, 1,50 VonBets

Unibet

  • Ystävällinen asiakaspalvelu
  • Kohdevalikoima
  • Luotettava
  • Erityisesti suomalaisille suunnattuja livelähetyksiä
  • Vedonlyöntibonukset

VF logo

Tagged with: