NHL-vihjeet 08.04.

Toissayö menikin sitten todella kivasti, joten näköjään osumatkaan eivät ole mahdottomia, vaikka siltä se kerkesi jo vähän tuntumaan. Mennyt kolmen ottelun kierros sai jäädä välistä ja näin jälkikäteen tuloksia katsoessa voi olla siihen päätökseen tyytyväinen.

Otetaan taas pari kohdetta kerrallaan, kun lähes kaikki joukkueet ovat tulessa. Heti ensimmäisenä olisi tarjolla yksi viimeisten kierrosten mielenkiintoisimmista otteluista, kun Red Wings ja Bruins ratkovat viimeistä pudotuspelipaikkaa Atlantin divisioonassa. Voittajaa ei lähdetä veikkaamaan, mutta overit kelpaavat Red Wingsin viime yön urakasta huolimatta lapulle. Bruinsin peli on tökkinyt kotona pahemman kerran, mutta nyt on viimeinen hetki herätä tai sitten saa levätä harjoitusleirille saakka.

Toinenkin valinta on mielenkiintoinen myös itse otteluna, sillä vastakkain ovat Rangers ja Islanders. Pirteitä esityksiä molemmilta kuun taitteen jälkeen, mutta vierailijoille on sen verran hyvää kerrointa saatavilla, että sotkeudutaan niihin X2-valinnalla.

Bruins – Red Wings | Yli 5 maalia | 1,93 Marathonbet, 1,833 Pinnacle (OT Inc.), 1,90 Unibet

Rangers – Islanders | X2 | 1,72 Marathonbet, 1,751 Pinnacle (+ 0,5 regular time), 1,72 VonBets

VonBets uutena yhtiönä kertoimiin. Kyseessä luotettava ja asiallinen paikka, vaikka Veikkausforum ei tässä vaiheessa VonBetsia mainostakaan.