NHL-vihjeet 07.03.

Yöltä saatiin ikävä kyllä kolmen osuman putki poikki, kun Hurricanes venytti pelin jatkoajalle Lightningia vastaan. Tai toisaalta kotijoukkue venytti, sillä Lightning joutui takaa-ajajan asemaan vielä kolmannessa erässä. Sitähän me ei tietenkään toivottu, mutta nyt kävi näin.

Sitten jatketaan Metropolitan-divisioonan sisäisellä, jossa pelataan Penguinsille ml-voittoa Devilsin vieraana. Sijalla 3-7 olevat joukkueet ovat kahdeksan pisteen sisällä toisistaan, joten ainakin teoriassa sijoitukset voivat vaihdella vielä rajustikin. Näistä kahdesta Penguinsin suhteen pudotuspelipaikka näyttää kohtalaisen hyvältä, mutta takana hengittävä Flyers osoitti viime yönä, että mikään ei ole vielä varmaa.

Penguins pelasi eilen Flamesia vastaan kotonaan, josta tuli tappio. Ikuisuuskysymys on, että miten paljon peräkkäisten iltojen ottelut tuntuvat jaloissa ja kropassa. Ainakin vedonlyönnissä tilanne on usein se, että kun pelataan tällaista joukkuetta vastaan, niin vetoa puoltaa joukkueen väsymys, mutta kun pelataan puolesta, niin unohdetaan koko asia. Otetaan me asia kuitenkin huomioon ja muistetaan, että Penguins ei ole hävinnyt kahta peliä putkeen lähes kahteen kuukauteen – viitaten siis eiliseen Flames-tappioon.

Loukkaantumisissa ei mitään mainittavaa, Cammallerin paluu ei taida olla erityisen lähellä, vaikka mies jo harjoitteleekin. Schneider mahdollisesti sivussa, mutta ei aliarvioida Kinkaidia.

Lapulle Penguinsia. Erittäin tärkeä ottelu molemmille, vierailijoilla ei ole varaa eilisen kaltaiseen rimanalitukseen. Kertoimet hieman laskeneet. Alkavat olla kohta jo rajoilla, mutta nämä kelpaa.

Devils – Penguins | Penguins ml | 1,72 Marathonbet, 1,74 Unibet, 1,719 Pinnacle

Unibet

  • Ystävällinen asiakaspalvelu
  • Kohdevalikoima
  • Luotettava
  • Erityisesti suomalaisille suunnattuja livelähetyksiä
  • Vedonlyöntibonukset