NHL-vihjeet 07.03.

Tiistain NHL-vihjeet

Hyvää alkanutta viikkoa. Viikon päätteeksi otimme Wildia ja Bruinsia lapulle, joista molemmista kohteista niukasti hudit. Ei paljoakaan jossiteltavaa, mutta mieluusti sitä tietenkin olisi edes toisen ottelun suonut kääntyvän toiseen suuntaan.

Mikä mielenkiintoista niin tulevalle yölle olisi hyvinkin samanlaiset vedot mielessä. Bruins joudutaan kuitenkin jättämään välistä, sillä sen kohdalla olemme auttamatta liian myöhässä. Rangersia vastaan sen sijaan saamme peliä, kun he pelaavat Tampa Bay Lightingin vieraana.

Rangersin otteet ovat olleet viime aikoina yllättävänkin vaisuja. Ehkä välillä on ollut ylisuorittamistakin, mutta nykyinen vire ei ole millään tavalla se oikea taso, vaikka romahduksia kaikille tuleekin. Pistetään osa siitä loukkaantumisten piikkiin.

Lightning on taas piristymään päin ja pudotuspelitkin ovat enää muutaman pisteen päässä. Toki tilanteen ei pitäisi tällainen ollakaan, sillä Lightning oli ennen kauden alkua selkeästikin yksi suurimmista mestarisuosikeista. Lähestyvä pudotuspeliviiva ja samalla tavalla päivä päivältä lähempänä oleva Steven Stamkosin paluu luovat varmastikin hyvää motivaatiota ja tuskin kaikkien siirtojenkaan jälkeen kirvestä on heitetty kaivoon. Lightningia peleihin.

Lightning – Rangers | Lightning ml | 1,833 Pinnacle, 1,86 NordicBet, 1,83 Veikkaus

Voittohuone

  • Ulkoasu
  • Nopeat kotiutukset

Tagged with: