NHL-vihjeet 06.12.

Itsenäisyyspäivän NHL-vihje

Yöltä toinen osuma putkeen, kun Red Wings otti Islandersia vastaan voiton pidemmän kaavan mukaan. Jännittävä ottelu niin vedon puolesta kuin varmasti myös joukkueiden kannattajien. Molemmat saivat olla johtoasemissa, mutta missään vaiheessa kumpikaan ei karannut yhtä maalia kauemmas.

Itsenäiselle Suomelle tulee huomenna mittariin kunnioitettavat 99 vuotta. Veikkausforum ja NHL vihjeet ovat olleet sekin voimissaan jo kymmenisen vuotta, joten haetaan vaikka niiden vuoksi osumaa pelaamalla pitkästä aikaa totaleihin ja otteluun Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators.

Penguins on pelannut viime aikoina, tai suoraan sanottuna oikeastaan läpi kauden hyvin maalirikkaita otteluita. Tämä maalien mättäminen ei ole vain riittänyt toistuviin voittoihin, vaan omissakin on soinut. Senators on selvästi vähämaalisempi joukkue, mutta sen selittänee esimerkiksi todella vaatimattomasti toiminut ylivoima.

Kotijoukkue on sen verran vauhdikas ja vaarallinen, että se aiheuttanee aivan toisenlaisia ongelmia Senatorsille kuin sen aiemmat vastukset. Senatorsilla on maalintekovoimaa ja olisi ihme, jos he eivät saisi muutamaa maalia heitettyä Penguinsin viime aikojen sekoilut muistaen. Lisäksi Penguinsin alivoima on ollut sen verran epävarmaa, että nyt olisi Senatorsin paikka päästä rokottamaan myös erikoistilanteista.

Ei vetoon vaikuttavia loukkaantumisia, eikä maalivahtienkaan osalta juuri vaikutusta. On helppoa povata tästä runsasmaalista ottelua.

Penguins – Senators | Yli 5 maalia | 1,75 Unibet ja muut Unibetin kertoimia tarjoavat

Unibet

  • Ystävällinen asiakaspalvelu
  • Kohdevalikoima
  • Luotettava
  • Erityisesti suomalaisille suunnattuja livelähetyksiä
  • Vedonlyöntibonukset

Tagged with: