NHL-vihjeet 05.12.

NHL vihjeet – Veikkausforum

Lauantai-illalta osuma, kun Bruins kampesi niukan voiton Sabresista. Ei ollut kierroksen parhaita otteluita, mutta päättyi sentään suotuisasti meidän kannalta.

Tänään olisi jälleen vuorossa yksi aikaisempi ottelu, mutta siihen emme koske vaan jätetään veto Suomen aikaa yöllä pelattavaan Islandersin ja Red Wingsin väliseen otteluun. Islanders on nyt jollain ihmeellä alkanut napsimaan niitä voittoja ja noussut samalla sieltä huonoimman joukkueen paikalta askeleita ylemmäs. Red Wings painii hieman loukkaantumisten kanssa ja yöltä tuli vielä hirvittävä tappio Penguinsia vastaan.

Vaikuttaisi siltä, että Red Wings nähdään tässä tällä hetkellä liian suurena altavastaajana. Materiaalieroa näillä joukkueilla ei ole paljoakaan ja jos on, niin sekin Red Wingsin hyväksi. Viime aikojen vire on se juttu joka painaa ja se on kieltämättä Islandersin hyväksi. Sillä ei voi kuitenkaan selittää tätä eroa kertoimissa.

Mieluusti Red Wingsia lapulle pienellä tasoituksella. Islanders on ehdottomasti parantanut otteitaan, mutta tällaista asetelmaa ei ymmärrä, että kerroinasettelu on kuin se olisi yksi NHL:n parhaista joukkueista.

Islanders – Red Wings | Red Wings X2 / +0,5 | 1,769 Pinnacle

Ottelu alkaa maanantaina klo. 01.00 jälkeen.

Tagged with: