NHL-vihjeet 07.06.

Neljäs finaali, toinen sellainen San Josessa ja sitten sarja matkaa väistämättä vielä ainakin yhden ottelun ajaksi Pittsburghiin.

Edellinen ottelu päättyi tunnetusti Joonas Donskoin tekemään jatkoaikaosumaan, joten sarja on nyt tilanteessa 2-1 ja sehän tekee vain ja ainoastaan hyvää kevään finaaleille. Penguins oli jälleen se aktiivisempi joukkueista, mutta Martin Jones on pitänyt Sharksit taistossa mukana. Muistaakseni joskus joku toinenkin ihan kohtalainen Martin -etunimellä varustettu maalivahti on loistanut Stanley Cupin finaaleissa…:)

Tulevan yön otteluun Sharks on suosikki ja niin asian täytyy ollakin, mutta me hypätään altavastaajan mukaan. Kun äsken tuli kehuttua Jonesia, niin Matt Murray on vähintäänkin yhtä vahvoja otteita esittänyt kevään mittaan. Mikäli Penguins vie Stanley Cupin, niin on Murray hyvä vaihtoehto pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi Penguinsin hyökkääjätähtien takaa.

Aiemmat pelit ovat olleet vähintäänkin hienoista Penguinsin hallintaa ja jatkuu sama meno tai ei, niin luottoa löytyy, että voitto irtoaa ja sarja on katkolla muutaman päivän päästä Pittsburghissa.

Sharks – Penguins | Penguins ml | 2,32 Marathonbet, 2,20 Bet365, 2,200 Pinnacle, 2,18 Veikkaushuone

Useat NHL:n ystävät muistanevat Ilta-Sanomien sivuilla jo useampana keväänä pyörineen NHL Without a Map -sarjan eli tuttavallisemmin NHL WAM. Lähes yhtä useat ovat ihmetelleet, että mistä tätä sarjaa näkee tänä vuonna. Tähän vastaus on Expekt (linkki esittelyyn).

Kaikki julkaistut jaksot ovat katsottavissa Expektin sivuilta ilman rekisteröitymistä, mutta mikäli sinulla ei ole vielä tiliä, niin Expekt tarjoaa edelleen uusille asiakkailleen 50 euron riskittömän vedon.

 

 

 

Tagged with: