NHL-vihjeet 05.03.

Yöltä Wildin voiton myötä osuma. Lopputulos 1-2, joten tiukoille laittoi Maple Leafs jälleen itseään reilusti paremman joukkueen, mutta ei tälläkään kertaa riittänyt. Wildilla tulee kova taistelu Avalanchen kanssa divisioonan viitospaikasta, jos nyt ei edeltä Predators syystä tai toisesta romahda täysin. Sellaiseen on kyllä hyvin vaikea uskoa, sillä niin kovia ovat käytännössä kaikki Centralin joukkueet.

Nyt on vain kolmen ottelun kierros tiedossa ja veto niistä ensimmäiseen. Blue Jackets ja Oilers ovat molemmat pisteissä häntäpään joukkueita ja näillä näkymin olisi hyvät prosentit irtoamassa molemmille kesän varaustilaisuuteen, mutta lopputalven aikana on kummankin joukkueen peli kulkenut kohtalaisen hyvin. Oilersista on muodostunut jo lähes vitsi 2000- tai 2010-luvun aikana, mutta ehkä McDavid on sellainen pelaaja, joka oikeasti voi nostaa tuon joukkueen pudotuspeleihin tulevina vuosina. Blue Jacketsissa sitä potentiaalia oli jo tälle kaudelle, mutta surkea alku romahdutti toiveet kevään peleistä heti alkuunsa, joten onnistunut varaustilaisuus olisi sitten ehkä se kauden kohokohta.

No ei kumpikaan näistä, tai yksikään ammattilaisseura lähde tahallaan häviämään ja otetaankin kotijoukkuetta peleihin eilisen tapaan varsinaisen peliajan voitolla. Blue Jackets on lopulta vahvempi nippu, ja kunhan Oilersin nuoret pidetään jotenkin aisoissa, niin sitten toivotaan, etttä Natioanwide Arenan tykki huokaisee muutaman kerran kotijoukkueen maalin merkiksi.

Anteeksi vähän myöhäinen ajankohta (klo. 20.17).

Blue Jackets – Oilers | Blue Jackets | 2,00 Marathonbet, 2,05 Unibet, 2,00 Bet365, 2,020 Pinnacle

Katsellaan lauantaipäivän aikana, jos saataisiin Suomen aikaa iltapeleihin jotain. Neljä ottelua olisi silloin tarjolla, mutta yölle nyt ainakin, jos ei ihmeitä tapahdu.