NHL-vihjeet 05.01.

NHL vihjeet torstaille

Yöltä saimme kolmannen osuman putkeen ja tällä kertaa hieman selvemmällä erolla. Olihan Hurricanesilla saumaa painaa maalia, mutta Schneider teki hienoa työtä. Sebastian Aholle soi maalin todella mieluusti varsinkin näin jälkikäteen, kun se ei vetoon lopulta vaikuttanut.

Tulevalle yölle otamme Winnipeg Jetsiä Florida Panthersia vastaan. Perusteluina mennään Jetsin aiemmalla esityksellä ja Panthersin tehottomuudella, joka korostuu entisestään Barkovin ollessa edelleen sivussa. Samaisen nuoren miehen poissaolo on toki pois myös Panthersin puolustustyöskentelystä.

Jetsin tehokkuuteen siis luotetaan, mutta tosiasiatkin on myönnettävä ja se on se, että myös Jetsille on tehty kohtuuttoman paljon maaleja. He ovat kuitenkin esiintyneet sen verran vakuuttavasti edellisissä reissupeleissään kuten juuri viimekin yönä, että useamman pykälän Lightningia heikompi Pantherskin on kaadettavissa.

Mitään liian tasaista suorittamista Jetsin kausi ei ole ollut ja keski-ikäkin on koko NHL:n toiseksi pienin, joten eilisten otteiden päälle ei siltikään lasketa liikoja. Luottoa löytyy siitä huolimatta ja otetaan heitä pienellä tasoituksella. Näemme Jetsin vaarallisempana joukkueena, joka hyviä otteitaan jatkessaan peittoaa Panthersin ja heikommallakin laittaa tiukille.

Panthers – Jets | Jets +1 | 1,704 Pinnacle

Rizk

  • Suomeksi
  • Luotettava taustayhtiö
  • Tulossa myös vedonlyönti 2017

Tagged with: