NHL vihjeet 03.12. ilta

NHL vihjeet

Yön Flames – Wild -ottelusta huti, kun Flames hoiti homman rankkipotkuilla. Viihdyttävä ottelu, jossa tilanteita riitti ja erityisesti Dubnyk näytti miksi hän on parhaimpia maalivahteja NHL:ssä.

Illalle pelaamme Boston Bruinsia Buffalo Sabresia vastaan. Tämä on siis jenkkien iltapäiväottelu ja alkaa meillä klo. 20.00 jälkeen. Bruins aloitti kauden tahmeahkosti, mutta nousi jossain vaiheessa jopa parhaiden joukkueiden sakkiin. Siellä oli paljon loukkaantumisia ja sama juttu Sabresin kohdalla. Sabres on saanut miehiä takaisin, mutta Bruinsilta puuttuu vuorostaan Zdeno Chara sekä John-Michael Liles. Bruins-puolustus ei ole ollut parhaimmillaan muutenkaan alkaneella kaudella, mutta tässä reagoitaan nyt ehkä liikaa Charan puuttumiseen. Hän on iso palanen kirjaimellisestikin, mutta ei niin tärkeä kuin olettaa saattaa.

Sabresilla on kiva voitto taskussaan kun Rangers kaatui maalirikkaassa ottelussa. Bruins on pikkuisen vastaavanlainen joukkue, mutta tästä huolimatta heihin löytyy luottoa. Sabres joutuu luisteluttamaan maalille Robin Lehnerin sillä toinen ruotsalaisjätti Anders Nilsson on sivussa. Bruinsin osalta pelaava maalivahti ei ole vielä selvillä. Tuukka Rask on ollut alkukauden ehdotonta parhaimmistoa, jos ei peräti kaikkein paras maalivahti koko sarjassa. Anton Khudobinin tuurauskeikat eivät ole menneet täysin nappiin, mutta Hurricanesista irtosi voitto kohtalaisen hyvällä esityksellä.

Sabres aloittanee räväkästi, mutta mikäli Bruins parantaa otteitaan parista edellisestä ottelusta, niin on hyvin lähellä että he saavat jo pientä voittoputkea aluilleen.

Sabres – Bruins | Bruins ml | 1,806 Pinnacle

 

Tagged with: